Cenovno ugodna PVC okna z roletami po meri ali standardnih dimenzij

Cenovno ugodna PVC okna boste pri nas, v podjetju PVC Markus, dobili hitro, pri tem pa bodo ta visokokakovostna in izdelana tako kot boste želeli in kakršna boste potrebovali. Na voljo so PVC okna po meri ali standardnih dimenzij. 

Naša filozofija je usmerjena predvsem in samo na kakovost PVC oken ter ostalega stavbnega pohištva, kamor sodijo še ALU ali PVC vhodna vrata in notranja vrata za različne namene. Pravijo, da poceni PVC okna niso vedno najbolj kvalitetna, kar pa v našem primeru zagotovo ne drži.

Cenovno ugodna PVC okna z roletami

Pri njihovi izdelavi, namreč vedno dajemo prednost kakovosti, torej pomembnim detajlom, izdelana so natančno, iz najboljših materialov in sestavljena in vrhunskih elementov. Pomembni so okvirji, stekla in dodatki kot so okovja, kljuke in tesnila, pozabili pa nismo niti na okenske police, rolete, žaluzije, polkna in komarnike. 

PVC okna po meri so danes najboljša izbira, saj lahko le tako zadostijo arhitekturnim standardom, ki so se z leti precej spremenili. Pri izdelavi sami poskrbimo za izmero na objektu, ki je seveda brezplačna. Prav tako prevzamemo demontažo starih oken in njihov odvoz, dostavimo nova poceni okna PVC ter jih kvalitetno in hitro vgradimo. Pri tem se trudimo biti čim manj moteči za stanovalce, saj se zavedamo, da posegamo v njihov osebni prostor. 

Če razmišljate o novem stavbnem pohištvu, naj vam namignemo, da je naša ponudba ugodna, še več, pri nas boste dobili kvalitetna in najcenejša PVC okna z roletami ali drugimi senčili.

Cenovno ugodna PVC okna

Poceni in okolju prijazno PVC okno za vsak objekt

PVC okno iz ponudbe je okolju prijazno plastično okno. Sodobna tehnologija namreč omogoča, da je izdelano v skladu z vsemi standardi za izdelavno PVC oken, sama izdelava pa pušča minimalni ogljični odtis. 

PVC okno ima mnogo prednosti pred ostalimi. Vanj je mogoče vgraditi dodatno protivlomno zaščito, ponaša pa se z odličnimi toplotnimi in zvočnimi izolacijskimi lastnostmi. Cenovno ugodna PVC okna po meri, odlično tesnijo in bodo zanesljiva zaščita vaše hiše ali stanovanja. 

In ne le to, estetsko bodo obogatila vaš objekt. So izredno enostavna za vzdrževanje, zanesljivo zaščito pa vam bodo nudila dolga leta. V naši ponudbi cenovno ugodnih PVC oken po meri ali standardnih dimenzij, boste našli naslednje modele: 

  • PVC okna Bluerevolution 92,
  • Ideal 4000 Rondo
  • Ideal 8000
  • Ideal 5000
  • Salamander 76
  • Ideal 7000

Poleg poceni PVC oken, pa lahko pogledate tudi po ALU oknih:

  • ALU MB 45,
  • ALU MB 60 in
  • ALU MB 70.

Najcenejša PVC PVC pa vam lahko opremimo tudi z Ideal 8000 ALU masko (ALU-PVC okna), ki je še posebej priporočljiva za objekte, ki so izpostavljeni hrupu.

Cenovno ugodna PVC okna po meri

Poceni PVC okna z roletami, ki so še vedno najbolj priljubljeno senčilo

Poleg cenovno ugodnih PVC oken, boste pri nas dobili tudi senčila, med drugim rolete. Zunanje aluminijaste rolete lahko namestimo v okensko odprtino ali nad njo, odvisno od tega ali jih boste vgradili v novogradnjo ali okna menjujete na starejšem objektu.

Upravljanje rolet je lahko ročno, ali pa električno, z uporabo elektropogona. Cenovno ugodno PVC okno z roletami, vam bo nudilo še boljšo zvočno izolacijo, prav tako pa bo pozimi in poleti poskrbelo za vzdrževanje temperature v notranjosti.

PVC okna z roletami - po meri