Aluminijasta vhodna vrata debeline 14 cm so zelo masivna in varna

Naše podjetje proizvaja visoko kakovostna aluminijasta vhodna vrata, ki vašemu domu nudijo varnost in izredno lep estetski videz. Izbirate lahko med več kot 260 modeli, ki imajo moderen ali tradicionalni videz. Moderni aluminijasti modeli so najpogosteje uporabljeni pri novogradnjah sodobnih oblik. Imajo čiste ravne linije, ki navdušujejo z eleganco in prefinjenostjo. Tradicionalni modeli so najbolj primerni za hiše, ki so klasično grajene ali pa za hiše na podeželju. Čudovite tradicionalne oblike masivnih vhodnih vrat zelo lepo dopolnjuje zasteklitev, še posebej atraktiven je vitraž. Krila so zastekljena s steklom v različnih barvah in teksturah. Nudimo tudi obsvetlobne elemente, ki so vrsta zasteklitve, nameščene na levi in desni strani zunanjih vhodnih vrat. Obsvetlobni elementi v prostor prepuščajo svetlobo, ki optično poveča predprostor in ga naredi bolj odprtega, zračnega.

VHOD PIRNAR: ZUNANJA VHODNA VRATA ZA IZBRAN OKUS


Aluminijasta vhodna vrata lepo zaključujejo čudovito zunanjo podobo hiše

Kakovostna vhodna vrata Pirnar so plod številnih raziskav in inovacij. Prvi na tržišču smo naredili aluminijasto krilo v debelini 14 cm, ki ima izjemne toplotne in zvočne izolativne lastnosti. Štirikratno tesnenje in štiri slojna zasteklitev pripomorejo k tem, da imajo naša vhodna kovinska vrata najvišji količnik toplotne prevodnosti na svetu, s čemer smo navdušili nemški inštitut IFT Rosenheim. Zaradi masivnosti dajejo aluminijasti vhodi občutek trdnosti in togosti kar pomeni, da so varna. Prvi smo tudi razvili popolnoma ravno zasnovo krila kakor tudi več nivojsko zasnovo, ki sta tehnološko popolni. Dopolnjujejo jih različna tolkala, kljuke, potezala in ključavnice, ki zaključujejo celoto. Dimenzije krila 130 x 300 cm ni pred nami naredil še nihče, kar pomeni, da smo prvi začeli serijsko proizvajati takšno dimenzijo. Če vam dimenzija kril 130 x 300 ne zadostuje, lahko vhod povečate z obsvetlobnimi elementi, do največje dimenzije 280 x 350 cm.

zunanja masivna vhodna vrata


Kovinska vhodna vrata so izdelana iz visoko kvalitetnega aluminija

Naš inovativni sistem odpiranja vhodnih kovinskih vrat se imenuje One touch. Eden izmed vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje na svetu German Design Council nam je podelil prestižno nagrado za pionirske in izjemne dosežke na področju oblikovanja. Sistem One touch zagotavlja varnost in udobje, saj za odklepanje vašega doma ne boste več potrebovali klasičnih ključev. Sistem deluje na podlagi prepoznavanja prstnih odtisov. Čitalec prstnih odtisov je lahko nameščen v zaščiti cilindra, v aluminijastem krilu ali v potezalu. Kombinacija potezala in sistema One touch nudi največjo stopnjo varnosti. Ko sistem prepozna prstni odtis, se potezalo samodejno izvleče iz krila in omogoči vstop v hišo. Ko se aluminijasta vhodna vrata zaprejo, se po nekaj sekundah samodejno zaklenejo in potezalo se uvleče nazaj v krilo ter postane neopazno. Varnost je zagotovljena na dveh nivojih: s prstnim odtisom, ki je unikatna karakteristika ljudi in s potezalom, ki je skrito kar preprečuje kakršno koli manipulacijo z aluminijastim vhodom.

kakovostna aluminijasta vhodna vrata


Kakovostna izdelava aluminijastih vhodnih vrat nas je ponesla v vrh svetovnih proizvajalcev

Izolativnost stavbnega pohištva je zelo pomembna, saj velike toplotne izgube pomenijo večji strošek pri ogrevanju hiše. Najboljšo izolativnost nudijo masivna aluminijasta vhodna vrata največje debeline, ki je 14 cm. Najpogosteje se vgrajujejo v nizko energijske hiše, kjer je izolativnost na prvem mestu. Vgradnja aluminijastih masivnih vrat je priporočena tudi za starejše objekte, saj se zaradi manjših toplotnih izgub, zmanjšajo tudi stroški ogrevanja. Masivna vhodna vratatorej nudijo dobro izolativno zaščito. Ključavnice, ki jih lahko izbirate so tri do pet točkovne, z dva do štirimi masivnimi kavlji, ki zagotavljajo varnost. Če živite v večstanovanjski zgradbi, je primerna izbira preprostejših ključavnic, saj imajo takšni objekti varovan glavni vhod, ki predstavlja prvo varnostno linijo. V primeru, da živite v hiši pa je bolje investirati v kvalitetno ključavnico, ki zagotavlja najvišjo varnost. Ključavnice imajo veliko funkcij, ki pripomorejo k varnosti. To so: avtomatsko zaklepanje, delno odpiranje, elektro odpirala ter motorno odklepanje in zaklepanje. Kljuke, ki se uporabljajo v notranjosti doma, so izdelane v sijajni ali mat izvedbi.