Pošlji povpraševanje

Košara za perilo – zakaj je pomembno imeti kakovosten koš za umazano perilo?


Košara za perilo je zasnovana za shranjevanje umazanih oblačil v vašem domu. Z njo skrijemo neoprano perilo in pri tem ohranimo urejen videz kopalnice. Dobre košare prepoznamo po tem, da so izdelane iz materialov vrhunske kakovosti in se odlično zlijejo s prostorom. To pomeni, da ne izstopajo in se lepo skladajo z notranjostjo kopalnice. Sem sodijo tako imenovane vgradne košare za perilo, ki obstajajo v več različicah: lahko so vgradne, z nožnim odpiranjem (na pedal), z odpiranjem »na kip«, s senzorjem in podobno.

Marsikdo bi se strinjal, da je pranje perila verjetno najmanj prijetno gospodinjsko opravilo. Čeprav ga (skorajda) nihče ne mara, pa je vendarle nekaj neizogibnega, če nočemo, da nam sčasoma zmanjka čistih oblačil. Zato je pomembno, da si omislimo dobro košaro za perilo, ki najbolj ustreza našemu življenjskemu slogu. Klasična vrsta koša pogosto ovira gibanje v kopalnici, kar pride še posebej do izraza v manjših prostorih. Zato so bolj privlačna izbira vgradne rešitve, ki ne zasedajo prostora, so lično skrite in omogočajo dobro organizacijo perila.

koš za umazano perilo

Ko kupujemo koš ali organizator predalov za perilo, je pomembno, da dobro preverimo proizvajalca. Samo tako bomo vedeli, kakšno kakovost lahko pričakujemo od določenega izdelka na trgu. Cenena košara se bo namreč verjetno pokvarila že po prvih nekaj uporabah.

V podjetju Odaku, ki deluje že od leta 1992, se ukvarjajo z razvojem stavbnega in pohištvenega okovja. V svojem kopalniškem programu ponujajo vrhunske koše za oblačila – tudi take, ki so že integrirani v kopalniško omarico. Njihovi izdelki so prepričali že mnoge stranke in njihovo ponudbo si lahko ogledate na uradni spletni strani Odako.

Koši za perilo – brez ročaja, s pedalom, na senzor

Koš za perilo brez ročaja Odaku se zapira z dušenjem in pripomore k brezhibno urejenemu videzu kopalnice. Sistem odpiranja je elektromehanski. Montira se ga na zelo enostaven način, treba je le slediti navodilom in uporabiti dodane komponente. Taki koši za perilo so primerni za vgradnjo, kjer je na voljo majhna globina. Najpogosteje se jih namešča v težje predale. Ta pametna rešitev bo zadovoljila tudi stranke z najvišjimi pričakovanji. Zasnovana je bila posebej za sodoben življenjski slog, saj se odpira zgolj z dotikom in ohranja eleganten videz kopalnice.

Če vam sklanjanje dela preglavice in zato težko odlagate oblačila, vam to opravilo lahko olajša koš za umazano perilo s pedalom. Tega modela bodo še posebej hvaležni vsi, ki imajo bolečine v predelu hrbtenice ali podobne težave, zaradi katerih se težko sklanjajo. Ta košara je izdelana tako, da se jo odpira z nogo, kar od vas ne zahteva nobenega posebnega napora. Izdelek vsebuje sistem za odpiranje kick-cox, ki poskrbi za to, da je odpiranje udobno in mehko. Po odprtju se mehanizem povrne v začetni položaj. Model se odpira povsem prostoročno in je kompatibilen z različnimi vrstami izvlečnih sistemov. Kasneje se ga lahko denimo vgradi v izvlečni sistem s sprednjim odpiranjem. Model je preprost za montažo in zahteva le malo prostora pod predalom.

Na voljo so tudi modeli z nožnim odpiranjem na senzor. Gre za tehnološko izjemno izpolnjen izdelek, saj se ga ni treba dotikati niti z roko niti z nogo, da bi ga odprli ali zaprli. Na spodnji strani se nahaja LED-senzor, ki ima vzpostavljeno povezavo z vtičnico. Ta senzor avtomatsko zazna premikanje na zato namenjenem predelu, kar povzroči, da se ličnica omarice odpre. Po odlaganju umazanega parila in umiku stopala se vratca avtomatsko zaprejo.

košara za perilo

Organizator predalov in koš za umazano perilo – za diskretnost in urejenost v kopalnici

Kopalniški izdelki Odako so zelo priročni in diskretno skrijejo umazana oblačila. Tako se vam ne bo zgodilo, da bi gostje na obisku naleteli ob kup umazanih oblačil v kopalnici. Na voljo je več različnih tipov skritih košar za perilo – od košev za oblačila do tistih za kopalne plašče in brisače. Rešitve Odako se popolnoma izvlečejo in mehko zapirajo. Izberete lahko element s kapaciteto in dimenzijami, ki vam najbolj ustrezajo. Če vas zanimajo njihovi izdelki, jim pošljite povpraševanje na spletni strani, jih kontaktirajte preko elektronske pošte odako@odako.si ali pokličite na telefonsko številko 01 50 00 292. Njihove vrhunske rešitve so namenjene posameznikom z modernim življenjskim stilom.

koši za perilo

Kopališka omarica s košem za umazano perilo

Med priljubljenimi izdelki, po katerih stranke pogosto povprašujejo, so kopalniške omarice s košem. Model »na kip« je kromiran in podoben izvlečni košari. Ta model je na voljo v različnih dimenzijah, zato zagotovo najde tak, ki bo najbolj ustrezal posamezni kopalnici.
Na voljo so tudi izvlečni koši, ki so nameščeni v izvlečni omarici. Gre za najpreprostejši način odpiranja, v posamezni omari pa se lahko montirata dva koša. Lahko sta temne ali svetle barve, kar vam pomaga pri ločevanju barve oblačil. Bela košara je namenjena svetlim, črna pa barvnim oblačilom. Na takšen način vam pred pranjem ne bo treba sortirati oblačil, kar lahko vzame precej časa. Poleg tega se lahko zgodi, da med bela oblačila zaide tudi kakšno barvno ali obratno. Z intuitivnimi rešitvami Odako postanejo gospodinjska opravila hitrejša in enostavnejša.