Gozdarske nadgradnje - traktorji in gozdarske prikolice


Gozdarske nadgradnje za gozdarske prikolice so namenjene predvsem za lažje in bolj učinkovito delo v gozdu. Gozdarstvo je težko delo, ki ga spremljajo številna tveganja in posledično lahko tudi hude poškodbe. Zato je pomembno, da so gozdarske nadgradnje za gozdarske prikolice in druge stroje, tudi traktorje, pripravljene kakovostno, v skladu z vsemi standardi ter strokovno. V podjetju Natral, kjer imajo lastno proizvodnjo in razvoj, so skozi svoje dolgoletne izkušnje postali strokovnjaki za gozdarske nadgradnje za traktorje in gozdarske prikolice, njihovi izdelki pa olajšajo delo v gozdu in transport v in iz gozda.

Gozdarske nadgradnje za traktorje in gozdarske prikolice izdelujejo za vse evropske proizvajalce traktorjev, s svojim modernim strojnim parkom in dolgoletnim znanjem in izkušnjami pa poskrbijo za učinkovite, varne, vzdržljive in sodobne rešitve.

Varna in učinkovita gozdarska prikolica


Ko ugotovite, da potrebuje vaša gozdarska prikolica nadgradnjo, gotovo pomislite prav na vse. Tako prilagojena in nadgrajena gozdarska prikolica mora delo olajšati, biti mora seveda vzdržljiva, saj bo tokom uporabe izpostavljena močnim obremenitvam, ki jih mora prenašati. Obenem mora biti gozdarska prikolica varna in povečati tudi varnost ljudi, ki bodo delali z njo, vse to pa še vedno spremlja tudi bistveno povečana uporabna vrednost te prikolice, saj mora zagotoviti točno določene funkcionalnosti.

Nadgrajena gozdarska prikolica iz podjetja Natral seveda upošteva vse to, obenem pa kakovost zagotavljajo tudi vse njihove storitve:

  • svetovanje in projektiranje gozdarske nadgradnje,
  • izdelava in popravilo morebitnih poškodb, ki nastanejo ob uporabi,
  • servis, vzdrževanje in rezervni deli.


Gozdarska prikolica, opremljena z dvigalom močno olajša pripravo in spravilo lesa, zanimiva pa je tudi kombinacija, ki vključuje tudi stroj za izdelavo lesnih sekancev. Gozdarske prikolice so vseh vrst in velikosti, zato je pred nakupom pa tudi pred gozdarsko nadgradnjo potrebno vedeti predvsem za kakšne namene se bo prikolica uporabljala. Lahke prikolice na primer so tako zelo primerne za dostop do težje dostopnih predelov gozda.

Gozdarske nadgradnje in druge nadgradnje v podjetju Natral:


Pri podjetju Natral lahko naročite sledeče nadgradnje:

Natral d.o.o. tovorne prikolice, povezava do naše spletne strani: