Strešna kritina - pločevina, katere cena je ugodna, predstavlja odlično izbiro


Strešna kritina pločevina cenaStrešna kritina je najpomembnejša obramba objekta pred različnimi vremenskimi dejavniki. Ker zagotavlja zaščito objekta pred dežjem in soncem, je izbira primerne strešne kritine zelo pomembna odločitev. Pa naj gre za gradnjo novega objekta ali pa za sanacijo. Kakovostna streha bo celoten objekt varovala pred škodljivimi vplivi vlage, obenem pa poskrbela tudi za energetsko učinkovitost objekta.
Streha pa je tudi pomemben arhitekturni in estetski element objekta. Kar pomeni, da lahko z izbiro primerne strešne kritine iz pločevine dosežemo osupljive učinke.


Strešna kritina iz profilirane pločevine - cenik priča o ugodnih cenah


Strešna kritina iz profilirane pločevine je po svoji zasnovi oblikovno podobna tradicionalnim kritinam, hkrati pa odpravlja vse pomanjkljivosti drugih vrst kritin. Njena prilagodljivost se odraža v različnih aplikacijah na skoraj vseh vrstah streh in omogoča investitorju oz. arhitektu izbiro želenega videza strehe brez omejitev, ki jih poznamo pri klasičnih strešnih kritinah.
Profilirana pločevina je znana po vzdržljivosti, prilagodljivosti, obstojnosti, lahkosti in trdnosti. Vse to pločevinasti strehi omogoča, da ostane učinkovita in estetska še vrsto let po montaži. Zaradi njene lahkosti jo lahko montiramo na starejše objekte, katerih ostrešje ne bi preneslo prevelikih obremenitev, strešno kritino pa lahko iz istega razloga namestimo tudi čez obstoječo kritino. Strešna kritina iz profilirane pločevine je odporna na razne vremenske razmere, kot so toča, veter, vročina, mraz in sneg. Prav tako je potresno varna, odporna na UV žarke in ognjevarna. Navdušuje pa tudi cena strešne kritine pločevina.

VEČ O STREŠNI KRITINI

pločevinasta kritina za nadstrešek


Strešna kritina Metrapan - pločevina vas bo navdušila, tako kot njena cena


V podjetju Metrapan vam nudimo kakovostne različne vrste pločevinastih strešnih in fasadnih panelov z izolacijo (poliuretan, mineralna volna,..) ali brez, v različnih barvah, oblikah in dimenzijah.
Strešne kritine so pripravljene za dolgotrajno uporabo, primerne pa so za pokrivanje ostrešij praktično vseh objektov, od stanovanjskih hiš in gospodarskih objektov, do manjših objektov, kakršni so lope, garaže in podobno. Vas zanima pločevinasta kritina za nadstrešek? Obiščite nas in preverite našo pestro ponudbo, tudi na naši spletni strani: https://metrapan.si/si/navodila-za-montazo/. Cena strešne kritine pločevina še nikoli ni bila tako ugodna.