Stroški v podjetju - znižate jih lahko z vključitvijo v Menjalko

Podjetje Menjalko d.o.o. vam predstavlja ključ do učinkovitega in tekočega poslovanja, ki temelji na principu blagovne menjave. Menjava blaga in storitev včlanjenim podjetjem omogoča širitev mreže sodelavcev, sklepanje poslovnih partnerstev in dostop do virov, ki jim jih proračun sicer ne dopušča. Hkrati pa lahko podjetja ponudijo lastne vire tistim poslovnim partnerjem, ki si jih zaradi finančnih omejitev sicer ne bi mogli privoščiti.
Menjalko vam omogoča, da plačate za to, kar potrebujete, s tistim, kar imate, s tem pa ohranite obratni kapital za druge potrebe. Ker pri tovrstnem poslovanju ne boste uporabljali denarja, boste prihranili, nižji bodo tudi stroški v podjetju. Vključitev v Menjalko pa ni dobra ideja le zaradi prihranka. Nižji stroški v podjetju in večja prodaja bodo izboljšali tudi denarni tok.

Menjalko - dobra ideja za učinkovito in tekoče poslovanje

Stroški v podjetju - denarni tokPodjetja, vključena v Menjalko, za vsak znesek v evrih, porabljen za poslovni nakup, dobijo nazaj enak znesek v menjalnih evrih za nov posel. S prihodkom, ustvarjenim z novo prodajo preko naše poslovne mreže, lahko nato kupijo artikle in storitve, ki jih potrebujejo. Pri tem jim sploh ni treba uporabiti denarja. Z vključitvijo v Menjalko si boste odprli novo pot do poravnavanja vsakodnevnih poslovnih in osebnih izdatkov. Zaradi prodaje z vključeno maržo boste prihranili tudi pri stroških nakupa.
Povečano prodajo omogočijo nove stranke, ki jih boste pridobili z vključitvijo v našo poslovno mrežo. Menjalko namreč ustvarja nove posle in vam omogoča, da razširite svoje tržišče, hkrati pa zadržite stranke, ki plačujejo z denarjem.


Dobra ideja, ki prinaša večjo prodajo in izboljšan denarni tok

Vključitev v Menjalko ima torej za podjetje več prednosti. Med bistvenimi pa so gotovo:

  • povečanje prodaje zaradi novih strank;
  • preprosto pridobivanje blaga in storitev, za katere bi sicer morali plačevati z denarjem;
  • nižji stroški v podjetju, izboljšan denarni tok in povečanje dobička.


Menjalko - dobra ideja, ki se splača. Nikar ne odlašajte in se nam pridružite - nižji stroški v podjetju se le en klik stran. Vabljeni na našo spletno stran!

Menjalko d.o.o | Stroški v podjetju, dobra ideja, denarni tok - povezave do naše spletne strani: