Ameriški slamnik -je odgovor za krepitev organizma

Škrlatni ameriški slamnik ali slovensko ljudsko ježnica (ime je dobil, zaradi osrednjega bodičastega izgleda cveta) je, v kombinaciji z medom, imunostimulans z zdravilno - terapevtskimi in organizmu blagodejnimi učinki. Zasluge terapevtskih lastnosti pripisujemo naslednjim učinkovinam:
- derivati kavne kisline
- alkamidi
- heteroglikanski polisaharidi

Ameriški slamnik - uporabaPri tem ne smemo pozabiti, da sta za zdravilnost in bogat okus zaslužena še med domačega čebelarja, vitamin C in seveda ameriški slamnik. Redna uporaba tega zdravilnega produkta bo vašemu telesu v veliko korist, saj ameriški slamnik krepi odpornost imunskega sistema, tako da stimulira delovanje imunskih celic. V primeru prehlada ali gripe, pa je produkt odlično zdravilo in garancija za hitrejše okrevanje, zaradi antioksidativnih in antibakterijskih lastnosti. Echinamel je na tržišču popolnoma nov produkt, ki bo poskrbel za odporen in močnejši imunski sistem ter dobro in zdravo počutje vašega organizma v času prehladnih obolenj in gripe. Ne čakajte, zagotovite si svoj imunostimulans še danes!

Ameriški Slamnik uporaba - zdravilna učinkovina, bogatega okusa

Ali ste vedeli, da uporaba ameriškega slamnika sega v obdobje zgodovine, ko so še živela številna plemena severnoameriških Indijancev, ki so znali izkoristiti ježnico v različne namene zdravljenja:
- vseh vrst ran,
- pikov insektov
- ugrizov kač
- zobobolov
- trebušnih krčov
- prehladov
- gonoreje

Ker sta uživanje in uporaba ježnice danes drugačna kot v času indijanskih plemen, sta izjemno pomembna osnova za izkoriščanje zdravilnih učinkov, ki jih ta rastlina ponuja, kakovostna pridelava in predelava ameriškega slamnika. Zaradi kombinacije zdravilnih in kakovostnih sestavin pa je Echinamel med z ameriškim slamnikom bogatega in odličnega okusa. Uporaba tega zdravilnega produkta je enostavna, predvsem pa koristna za vaš organizem! Imunostimulans je izdelan iz naravnih in organizmu zdravilnih učinkovin, ki delujejo na telo s terapevtskim učinkom. Ker produkt ne vsebuje alkohola je primeren tudi za otroke. Uporaba produkta, priporoča se dnevni vnos, zadostuje za dve terapiji od 5-10 dni po 10-20 gramov na dan.

Ameriški slamnik kot zdravilo - dokazano priznani zdravilni učinki

Ježnica je edina zdravilna rastlina, ki je priznana s strani uradnih institucij. Kot zdravilo, za zdravljenje imunskega sistema se uporablja v Ameriki in Evropi. Da ameriški slamnik zares deluje kot imunostimulativno zdravilo, so dokazale številne študije, ki jih leta 2008 potrdila Evropska Agencija za Zdravila. Pripravek oziroma imunostimulans je pri nas registriran, kot zdravilo, ki krepi imunski sistem. Poleg medu z ameriškim slamnikom so vam na voljo še naslednji izdelki:

- koncentriran izvleček iz ameriškega slamnika
- Immuno-Stimm tablete
- Immmuno-Stimm kapljice

Za več informacij in novosti pa obiščite našo spletno stran. Vljudno vabljeni!


Medikoel | Ameriški slamnik v kombinaciji z medom deluje kot imunostimulativno zdravilo. Da je njegova uporaba zdravila pa so dokazale številne študije - povezave do naše spletne strani:

- ameriški slamnik
- ameriški slamnik uporaba
- ameriški slamnik kot zdravilo