Brezplačna dostava knjig

Spletna knjigarna Lisac&Lisac plača poštnino za dostavo naročenih knjig, cd-jev, DVD-jev in priročnikov na vaš dom ali na naslov vašega podjetja. Z veseljem se bomo potrudili, da bodo naročene knjige čim prej pri vas.

Brez stroškov poštnine si lahko naročite knjigo na vaš dom.

Veliko zabave ob listanju naše spletne strani in še več prijetnega branja,

vam želi ekipa Lisac&Lisac.


Spletna knjigarna Lisac&Lisac predstavlja posnetke predavanj

Za vse, ki morajo biti izredno pozorni na to, kako si razporejajo svoj čas, smo pripravili posnetke seminarjev na DVD-jih:

Priporočila
Internet 2 - Optimizacija, naj vas potencialne stranke najdejo
Kako iz podatkov narediti denar?
Direktni marketing 1 - Od ideje do izvedbe
Kako prodati skupini ali posamezniku?
Profesionalno vodena prodaja - sistem prodaje
Internet 1 - naj vaša spletna stran služi svojemu namenu
Direktni marketing 2 - Kako pripraviti marketinške dokumente, ki prodajajo?
Profesionalno vodena prodaja - sistem prodaje
7 turbo idej za povečanje prodaje v vsakem poslu
41 idej za povečanje prodaje v vsakem poslu
Recesijsko odporen marketing

Želimo vam veliko poučnih uric ob gledanju posnetkov v udobju vašega naslonjača.


Knjižne kategorije

Marketing in prodaja

Vse, kar potrebujete za dosego poslovnih ciljev lahko najdete v knjigarni Lisac&Lisac. Knjige vam bodo razkrile, kako povečati dobiček v vašem poslu, ne glede na to, s čim se ukvarjate, kako pridobiti nove stranke in obdržati stare, kako oblikovati najboljšo prodajno akcijo, kako razmišljajo vaše stranke in kako vam to lahko pomaga pri prodaji ipd.

Osebnostna rast

Za dosego poslovnih in osebnih ciljev je potrebna prava motivacija in miselna naravnanost, ki vas bosta spodbujali, da boste stremeli k uspešnosti. Knjige v tej kategoriji vam bodo pomagale, da boste začeli razmišljati pozitivno. Zavedati se boste začeli, da je za uspeh potrebno več kot le želja po njem. Premaknile vas bodo korak naprej.
Dopustite, da vam knjigarna Lisac&Lisac pokaže pot do svetlejšega življenja.

Mrežni marketing

Socialni kapital vam lahko velikokrat pomaga do finančnega. Mrežni marketing je vaša rešitev. A za uspeh v mrežnem marketingu ni dovolj samo osebna odločenost, temveč tudi pravi pristopi k temu specifičnemu načinu trženja. Spoznali boste zgodbe o uspehu Petra in Debbie Cox, Beverly Sallee, Velikega Ala, poleg tega pa smo za vas v spletni knjigarni Lisac&Lisac pripravili tudi zbirko knjig, ki vam bodo pomagala pri zagonu posla. Čas je, da razpredete svojo mrežo.

Poslovna literatura

Ustanovitev in uspešno uveljavljanje novega podjetja na trgu ni mačji kašelj, vendar se z znanjem da vse. Naj vam naše knjige spletne knjigarne Lisac&Lisac pri tem pomagajo. Naučite se uspešnih tehnik trženja, komuniciranja s strankami, vodenja delovnih skupin in njihovega motiviranja. Pokažite, kaj znate.

Osebne finance

Seveda bi vsi radi zaslužili čimveč, toda nekateri izmed nas smo naleteli na oviro: neznanje in nepoznavanje financ. Ne vemo, kako priti do denarja, če pa ga že imamo, pa ne vemo kako naj bi denar delal za nas in namesto nas. Knjigarna Lisac&Lisac ponuja knjige v katerih boste izvedeli, kako pametno vlagati denar, kaj pomenijo določeni finančni izrazi, kako zaslužiti več z manj sredstvi, kako se finančno osamosvojiti ... Pripravite se. Postali boste milijonar!

Komunikacija

Brez prave komunikacije še tako dober zakon z leti propade. Vendar je komunicirati treba znati na pravi način. Vas zanima, kaj si misli vaša stranka? Kaj si misli o vas poslovni partner na sestanku? Kaj reči, da boste stranko prepričali v nakup, si pridobili zaupanje, zgradili odnos. Samo besede niso dovolj. Naučite se jih pametno uporabljati.

Priročniki

Zgolj branje knjig in nabiranje teoretičnega znanja ponavadi ni dovolj. Naučeno je potrebno tudi spraviti v prakso in koristno uporabiti ideje. Priročniki spletne knjigarne Lisac&Lisac so zakladnica praktičnih navodil, ki vam bodo pomagala doseči poslovne in osebne cilje. Le vzeti jih je treba v roke in ... akcija!

DVD

Nimate časa za branje knjig in strokovnih revij? Potem je najbolje, da izkoristite čas in si namesto celovečernega filma ogledate posnetek naših poslovnih seminarjev. Prihranite čas, saj si posnetke lahko ogledate, kadar vam ustreza. Čas je denar, kajne?

Avdio vsebine

Nimate časa za branje knjig in strokovnih revij? Potem je najbolje, da izkoristite čas med vožnjo v avtomobilu ali med opravljanjem gospodinjskih opravil in prisluhnete CD-jem iz založbe Lisac&Lisac z različnimi vsebinami, ki vam bodo v pomoč pri poslovanju in marketinških prijemih. Čas je denar, kajne? Pametno izkoristite vsak trenutek.


Vroče iz knjigarne

Coaching za vsakogar

Avtor: Terri Levine

Coaching je za vsakogar, Kako postati sam svoj coach - ne glede na starost je že druga knjiga ameriške mojstrice coachinga v slovenščini. Bogat in izčrpen, resen, a nikakor dolgočasen priročnik na 221 straneh, ki vam bo pomagal k uspehu v zasebnem in poslovnem življenju, ne da bi morali plačevati drage strokovnjake.

5 zjutraj, pa že zamujam

Avtor: dr. Don Kennedy

5 zjutraj, pa že zamujam! - je drobna in uporabna knjižica z GRATIS delovnim zvezkom za vse, ki ste se odločili, da se boste otresli slabih navad in zaživeli bolj sproščeno.

Prodaja brez prodajanja

Avtor: Terri Levine

Področje: Marketing in prodaja Priročniki

Nauki iz Džungle za uspeh v prodaji

Moja orodja

Avtor: Bojan Jus

Za vse, ki vas zanima, kako izboljšati procese v vašem podjetju in tako zmanjšati stroške ter imeti bolj zadovoljne stranke.

Priročnik za pisanje oglasov

Avtor: Joseph Sugarman

Knjiga, ki jo morate prebrati, še preden jo v roke dobi vaša konkurenca!

Poletite na vrh

Avtor: Shawn Anderson

Dvignite se nad množico in zajadrajte svojim sanjam naproti s pomočjo videnja, organiziranja, delovanja in zavračanja.

360° vodja

Avtor: John C. Maxwell

Področje:

Poslovna literatura

Ali je mogoče voditi, tudi če niste najmočnejši? Ali je mogoče voditi, če je oseba, za katero delate, slab vodja? Odgovor na vprašanje vas sploh ne bo presentil, če boste takoj posvojili avtorjevo trditev, da je vodenje nekaj, za kar se sami odločite, in ne zgolj mesto za sedenje.

Ne čakajte na napredovanje, na velike spremembe. Z vodenjem lahko pričnete kar takoj, natanko tam, kjer ste.

Dobrodošli v 360-stopinjskem voditeljstvu!

9 laži, zaradi katerih vaš posel ne uspeva, kot bi lahko

Avtor: Steve Chandler in Sam Beckford

Področje: Poslovna literatura

Devet najpogostejših in usodnih poslovnih mitov in preproste ter navdihujoče rešitve za težave, ki si jih samostojni podjetniki in lastniki majhnih podjetij povzročajo iz dneva v dan. Spoznajte, kaj in kako morate početi, da bo vaš posel postal dobičkonosen.

Če potrebujete dodaten nasvet ali informacijo, nas preprosto pokličite na brezplačno številko 080 1509.