Oblačila za dojenčke – poceni otroška oblačila za otroke vseh starosti

Oblačila za dojenčkePoceni otroška oblačila so v slovenskih trgovinah že prava redkost. A ne pri nas. Spletna trgovina ZI Moda vam ponuja kakovostna in cenovno ugodna otroška oblačila za otroke vseh starosti, med katerimi so tudi oblačila za dojenčke. Naš prodajni program sestavljajo tudi ženska in moška modna in športna oblačila ter modni dodatki, kot so ženske modne torbice iz umetnega usnja.
Oblačila za dojenčka so seveda sestavni del nakupovalnega seznama ob prihodu novega družinskega člana. Vsaka mamica želi za svojega otroka vse najboljše in najlepše. Ob nakupu oblačil za dojenčka je treba še posebej biti pozoren na kakovost in na material oblačila. Velikost oblačil pa naj bo prilagojena velikosti, starosti otroka in letnemu času. Prva oblačila, ki jih boste rabili, so oblačila v velikosti 50-56.

 

Poceni bombažni kompleti za dojenčka  

Naša spletna trgovina vam lahko ponudi kakovostna oblačila za dojenčke iz naravnih materialov. Takšen je tudi bombažen komplet za dojenčka, ki je sestavljen iz majice in hlačk. Gre za izjemno uporabno oblačilo, ki ga lahko po zaslugi prijetnega in hvaležnega materiala uporabite vsak dan. Na majici in hlačkah se nahaja tudi detajlna popestritev, ki komplet še dodatno poživi. Na voljo je v kombinaciji bele in smetanove barve, velikosti pa so 68, 74 in 80.  

 

Poceni oblačila za dojenčkeUgodna otroška oblačila za majhne deklice in fantke

Kratke hlače iz džinsa, ki so krojene tako, da so prilagojene za pleničko, so namenjene deklicam od 6. do 30 meseca starosti. Za deklice po 12. mesecu imamo tudi dolge hlače iz džinsa, ki imajo hlačnice rahlo zvonasto krojene. Džins hlače so na voljo tudi fantkom od 6. meseca do 3. leta starosti. Te so zelo lepega in praktičnega kroja, z elastiko v pasu in vrvico. Krasijo jih okrasni šivi in več žepov.
Pleteni puloverji iz prijetne, lahke in kakovostne merino volne ter akrila bodo navdušili dečke med 2. in 4. letom starosti, saj delujejo zelo odraslo. Na voljo so v turkizni in modri barvi, zanimivi pa so tudi v kombinaciji z drugimi oblačili.


Nakupovanje oblačil za dojenčke in otroke je lahko zabavno. O tem vas lahko prepriča tudi otroška spletna trgovina ZI Moda, kjer so vam na voljo poceni oblačila za dojenčke.

Vabljeni!

 

 

ZI Moda | Ugodna moda za dojenčke – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
POSREDNIŠTVO PRI PRODAJI IZDELKOV IVANČIČ ZDENKA S.P.
Naslov
Runarsko 1
1385 Nova vas
Spletna stran
E-pošta
031 758 702
Seznam fraz
oblačila za dojenčke, poceni oblačila za dojenčke, oblačila za dojenčke spletna trgovina
ZEMLJEVID