Energija bikes

Skoči na kolo, razgibaj svoje telo

Najboljša električna kolesa pestre izbire in odlične kvalitete, Cube e-bike

Najboljša električna kolesa ali Cube e-bike, vas čakajo na spletni trgovini Energijabikes iz Domžal. Cube e-bike je vedno bolj popularno prevozno sredstvo namenjeno vsakomur, še posebej pa tistim, ki se radi odpravijo na daljše kolesarske ture po različnih terenih ter tistim, ki iščete poceni kvalitetna električna kolesa. Lahko izbirate med različnimi vrstami: gorsko, gravel, hardtail, električna trekking kolesa in drugimi.

Električni motor vam, v kolikor to seveda želite, pomaga pri gonjenju in tako si lahko ustvarite zares čudovit izlet v okolici vašega doma ali pa odidete v sosednje kraje brez, da bi bili vedno v odlični kondiciji in se na daljše ture predhodno pripravljali.

najboljša električna kolesa cube

Ste si vedno želeli kolesariti? Izberite poceni električna kolesa z vrhunsko kvaliteto

Najboljša električna kolesa ponujena v naši spletni trgovini odlikuje Bosch pogonsko tehnologijo in baterijo, ki se bo dobro držala tudi na daljših turah. Doseg kvalitetnega električnega kolesa Cube e-bike pa bo odvisen predvsem od tega koliko pomoči motorja boste potrebovali med vožnjo ter kolikšnje klance boste premagovali. Namreč bolj strm ko bo klanec, več energije bo potrebne za pomoč pri pedaliranju.

Baterije so tudi zelo kvalitetne, saj imajo zaščito pred prekomernim praznjenjem, pretokovno in temperaturno zaščito ter so varne pred nastankom kratkega stika.

Naše zadovoljne stranke so predvsem navdušene nad privlačnim dizajnom, ki jih Cube e-bike ponuja ter tem, da jim nudimo poceni kvalitetna električna kolesa. Okvir je namreč izdelan iz lahke aluminijeve zlitine, ki je na določenih modelih tudi dvojno ojačana. Nekateri modeli so izdelani iz karbona, kar kolesu zagotovi ekstremno lahkotnost. Za dodatno varnost poskrbijo prednje LED in zadnje odsevne luči, ki vas naredijo vidne tudi v noči in megli. Na krmilu najdete konzolo na kateri lahko uravnavate pomoč motorja pri premagovanju klancev.

poceni električna kolesa

Najboljše električno kolo - doseg, ki ga z navadnim ne boste dosegli tako hitro

Električno kolo hitrost doseže tudi do 25 km/h, čelada na poti je seveda obvezna oprema. Motor ima namreč visoko zmogljivost. Do 25km/h vam bo pri pedaliranju v pomoč motor, kar pa je nad omenjeno hitrostjo lahko hitrost seveda povečate tako, da pospešite sami. Zaviranje omogoča sistem sprednjih in zadnjih zavor, ki so več stopenjske in tako prilagodljive razmeram vožnje po ravnem ali v hrib ter izredno vzdržljive.

Električno kolo hitrost prikazuje na LCD ekranu, ki se nahaja na krmilu, obenem pa vam bo prikazoval tudi prevožene kilometre in druge pomembne informacije o vožnji. Za udobje vožnje po različnem terenu poskrbijo kvalitetne pnevmatike, ki bodo ublažile vpliv raznolikih tal z nameščenim stopenjskim verižnikom, vsekakor pa ima glavne zasluge za prijetno vožnjo s polnovzmetenim električnim kolesom tudi vzmetenje spredaj in zadaj. Glede na teren pa lahko izbirate med različnimi vrstami: gorsko, električna trekking kolesa, gravel in drugimi. Sistem bo moč motorja tudi samodejno prilagajal glede na zaznano površino s čimer se tudi poskrbi za njegovo dolgo delovanje.

Teža se giblje okoli 24 kg, kar ni preveč, da Cube e-bike ne bi mogli hraniti v višjem nadstropju vašega stanovanja v bloku. Zagotovo vam ne bo zasedel veliko prostora, bo pa prinesel veliko lepih spominov razgleda v naravi. Poceni električna kolesa boste pri nas zagotovo našli in to z zares visoko kvalitetnimi lastnostmi o čemer pričajo mnenja naših zadovoljnih strank.

cube e-bike

Nasveti za varno vožnjo z vašim najboljšim električnim kolesom

Najboljša električna kolesa so sicer zgrajena iz izredno kakovostnih materialov, a vseeno priporočamo, da pred vsako vožnjo preverite ali je prišlo do kakršnekoli napake v mehanski opremi. Kljub najvišji kakovosti koles, pa so kvalitetna poceni električna kolesa.

Med rednim čiščenjem ga izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijast pokrov, da ne povzročite poškodbe s puščanjem vode. Čiščenje pod visokim tlakom, z alkoholom, bencinom, kemikalijami in drugimi jedkimi snovmi, ki jih lahko vsebujejo razna čistila, je seveda odsvetovano, saj bo slednje uničilo izgled vašega kolesa.

Za dolgo življenjsko dobo baterije poskrbite tako da je ne puščate dlje časa na neposredni sončni svetlobi, v primeru neaktivnosti pa jo polnite vsaj enkrat na mesec. Poskrbite, da boste potrošne dele redno menjevali. Za varnost se priporoča tudi redno servisiranje ter preverjanje stanja zavor. Tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in tako lahko varirajo med samimi uporabniki.

Shranjevanje naj bo na ustreznem suhem mestu. Uporabljajte ga v skladu z navodili proizvajalca, saj vam popravil napak ob nepravilni uporabi ne bo kril proizvajalec, tudi če vam garancija še ni potekla.

električno kolo hitrost