Energija bikes

Skoči na kolo, razgibaj svoje telo

Električna kolesa Cube vam omogočajo udobnejšo vožnjo

Električna kolesa Cube slovijo po odlični kakovosti in ugodni ceni. Imajo odlične vozne lastnosti ter Bosch električni motor, ki vam je v pomoč na vaši poti in se še posebej dobro izkaže v vožnji v klanec. Primerna so tako za začetnike, kot tudi tiste bolj izkušene.

Si želite kolesariti na daljše poti, pa vas skrbi, da bi morali sredi poti prenehati zaradi utrujenosti? Ravno v takih trenutkih vam električna kolesa Cube omogočajo pomoč pri doseganju ciljev tudi takrat, ko noge ne zmorejo več ali pa zgolj potrebujete kratek počitek. Z navadnim kolesom celotno delo opravljate vi, pri vožnji z električnim kolesom Cube pa si lahko sami izberete nivo asistence in s tem delo, ki ga bo motor opravil namesto vas. Sami lahko izberete hitrost s pomočjo potovalnega računalnika, ki se najaha na krmilu.

polnovzmetna električna kolesa

Polnovzmetna električna kolesa so odlična izbira za vožnjo po različnih terenih

Polnovzmetna električna kolesa so odlična izbira za vse, ki si želijo uživati v moči asistence ter enkratni vodljivosti tudi na manj urejenih terenih.

Polnovzmetenje poskrbi za udobno vožnjo

Polnovzmetno električno kolo ima, kot že ime pove, polno vzmetenje in električni pogon. Polno vzmetenje pomeni, da ima sprednje in zadnje vzmetenje ki skrbi za to, da je vožnja še bolj udobna ne glede na teren po katerem vozite. Na pogled robusten okvir daje izgled pravega gorskega kolesa, njegove pnevmatike pa skrbijo za varen in dober oprijem pri vožnji.

Z polnovzmetnim električnim kolesom se lahko odpravite vse od preprostih terenskih področij do alpskih etap in vsega vmes. Če so poganjanje pedalov skozi korenine, poganjanje navzgor in pa spust po strmini navzdol za vas ideja za zabavno vožnjo, potem so polnovzmetna kolesa prava izbira. Sama struktura s polnim vzmetenjem pomeni več zabave in udobja ob spustu na neravnem terenu.

S pomočjo električnega pogona pa je tudi premagovanje višinskih metrov manj utrujajoče, saj vam nastavitev nivoja asistence omogoča lažje vrtenje pedalov. Pogon za električna kolesa Cube proizvaja Bosch, pri tem pa je pomembno omeniti, da so opremljena z najnovejšimi inovacijami.


Električna kolesa Cube so primerna za začetnike, kot tudi za bolj izkušene kolesarje

Električna kolesa Cube so primerna za vse, izbirate lahko med kolesi nižjega cenovnega ranga, ki so primerna za vse ljubitelje vožnje v naravi in začetnike, do tistih profesionalnih z več dodatki za bolj zahtevne izzive, ki jih lahko kolesarstvo prinese.

Kadar vaša vožnja poteka bolj po urejenih in tehnično manj zastevnih trasah se hardtail električna kolesa odlično obnesejo. Slednja so preprostejša, omogočajo enostavnejši servis in so običajno cenovno ugodnejša. Kadar pa so spusti tehnično zahtevnejši je najbolj primerna izbira polnovzmetnega električnega kolesa, ki zaradi svoje sestave in dodatnega vzmetenja odlično blaži vožnjo po neurejenem in razgibanem terenu.

vrhunsko električno kolo Cube

Izbira gorskega električnega kolesa Cube

Cube predstavljajo tudi gorska kolesa, kjer sta glavna predstavnika: polnovzmetna in hardtail električna kolesa. Glavna razlika med obema je, da ima slednji vzmetne vilice spredaj, medtem ko polnovzmetena poleg sprednjih vzmetnih vilic vključujejo tudi zadnje vzmetenje.

Polnovzmetena električna kolesa so bolje opremljena za blaženje udarcev ob vožnji po tehnično zahtevnih terenih in spadajo v višji rang. Odlična so za vožnjo po zahtevnejšem tehničnem terenu pri večjih hitrostih. Zadnje vzmetelje zmanjša tudi vpliv udarcev na vaše telo in zmanjša utrujenost na zahtevnejših trasah.

Hardtail električna kolesa Cube ponujajo enostavnejšo tehnologijo in so brez zapletenih povezav na okvirju. Zaradi omenjenega so tudi cenejša in lažja za vzdrževanje, pri čemer še vedno zagotavljajo kakovost pri vožnji.

Električna kolesa Cube so znana po odlični kvaliteti, ki zadovolji še tako zahtevne kupce. Različni modeli se v glavnem razlikujejo po dolžini hoda, pri čemer je večji namenjem zahtevnim gozdnim potem in adrenalinskim kolesarskim vožnjam, manjši pa vožnji po asfaltnih cestah ter makedamu.

Ob izbiri električnega kolesa Cube in dodatnih vprašanjih o le teh, lahko dobite dodatne informacije na spletni strani www.energijabikes.com, kjer vam bodo z veseljem in strokovno svetovali ter vam olajšali izbiro pravega kolesa.

hardtail električna kolesa