Energija bikes

Skoči na kolo, razgibaj svoje telo

Trekking kolo nudi praktične rešitve in vrhunsko kakovost

Trekking kolo je zmogljiv hibrid, ki bo ustrezal večini voženj. Je idealen za vožnjo po cestnih ulicah, lahkih gozdnih poteh, odlično pa se obnese tudi na daljših poteh. Njegova konstrukcija uspešno združuje preprosto uporabo ter vsestranskost klasičnih koles z dodano močjo Boschevih sistemov za pomoč pri pedalu. Vse, kar je treba storiti je, vklopiti motor, s krmilnikom izbrati želeno stopnjo pomoči in nato poganjati pedale.

Motor bo dodal nekaj moči pri vsakem obratu pedala, s tem poenostavil začetno pospeševanje ter pomagal ohranjati hitrost pri vzpenjanju. Udobje, trpežnost in optimalna varnost so rezultat skrbno načrtovane konstrukcije, ki jo dopolnjuje Boscheva zanesljivost. Cube treking kolesa nudijo dostopen, in cenovno ugoden način za raziskovanje skritih kotičkov.


trekking kolo

Cube treking kolesa zahvaljujoč izjemnem pogonskem sistemu zagotovijo manj naporno vožnjo v klanec

Električno trekking kolo pripomore pri vrtenju pedal, zato je odlična rešitev tudi za tiste, ki so kolesarjenje zaradi pomanjkanja moči že opustili. Boscheva asistenca za pedala poskrbi za preprostejšo vožnjo ter prijetno potovanje. Modele City odlikujejo elegantna vsestranska struktura, priročno upravljanje ter praktične rešitve za prenašanje stvari. Unikatne okvirje in barvno usklajene detajle dopolnjuje izjemen pogonski sistem Bosch Performance, ki bo na cilj pripeljal vsakogar. Okvirji določenih modelov so bili nedavno na novo posodobljeni. Sedaj znotraj okvirja sprejmejo do 625 Wh baterijo, kar nudi dodaten doseg.

Cube treking kolesa Tour so izdelana iz vrhunskih materialov, ki zahtevajo le malo vzdrževanja. Izpopolnjene modele dopolnjuje Boscheva pogonska enota CX četrte generacije. Ta deluje s širokim razponom prestav ter gladkim prestavljanjem menjalnika Shimano XT 1x12. Štiribatne hidravlične kolutne zavore Shimano XT poskrbijo za izvrstno zaviranje v vsakem vremenu. Tour kolesa poleg nizke teže nudijo še varen oprijem.


Kakšne prednosti uporabe prinaša trekking kolo?

Cube treking kolesa uporabniku prinašajo veliko prednosti. Poleg napredne tehnologije se ponašajo še z mnogimi odlikami, med katerimi so:

 • Vsestranskost
  Zaradi edinstvene konstrukcije so fantastični za vožnjo po mestnih ulicah kot vožnjo po pohodniških, gozdnih poteh.

 • Dodatna oprema
  Večnamenska kolesa dopuščajo nadgradnjo z dodatno opremo. Slednja uporabniku poenostavi vožnjo in pot - najsi bo ta kratka ali dolga. Med dodatno opremo se najdejo luči, blatniki, prtljažniki in še bi lahko naštevali.

 • Lahkoten okvir
  Trekking kolo je največkrat narejen iz aluminija in karbona. Oba sta bila izdelana v laboratorijih blagovne znamke Cube. To je podjetju omogočilo predhodno odpravljanje napak ter optimalno izpopolnitev lahkega, a trpežnega okvirja.

 • Testiranje
  Blagovno znamko Cube odlikuje izvrstna kvaliteta. Razlog zanjo so prenekateri testi, katerim so pred prihodom na trg izpostavljena kolesa in njihove komponente. Njihov lastni testni laboratorij preizkuša različne zavorne sisteme, pri čemer so upoštevane tudi vremenske razmere. Prav tako so skrbno preverjene še vzmetne vilice, glavna cev in druge pomembne komponente, ki so skozi različne teste izpostavljene obremenitvam.

 • Motor
  Boscheva tehnologija je poskrbela, da je motor velika prednost Cube trekking športnih rekvizitov. Motor brez večjih težav preklaplja med različnimi načini, s katerimi dinamično poveča zmogljivost uporabnika.

 • Maksimalna prilagodljivost posameznemu modelu
  Razlog za priljubljenost Cube koles se skriva v prilagodljivosti Boschevih komponent posameznim modelom. Za vsako vrsto e-kolesa in vsako zahtevo je na voljo ustrezna baterija za polnjenje ali ABS sistem zaviranja. Takšna struktura kolesu omogoča izredno vzdržljivost ter dolgo življenjsko dobo.


električno cube treking kolo

Kako se Cube treking kolesa razlikujejo od gorskih koles?

Trekking kolo ali gorsko kolo? To je vprašanje, ki si ga mnogo nadobudnih kolesarjev zastavi ob prvem nakupu zmogljivejšega kolesa. Kolesi se med seboj nekoliko razlikujeta, a najočitnejša razlika je zagotovo namen. Gorsko kolo je bilo oblikovano za vožnjo po gorskih stezah, neravnem terenu in skakanje čez ovire. Trekking pa je bilo oblikovano za raziskovanje in daljša potovanja. Prav tako se razlikujeta v geometriji.

Čeprav imajo oboji nekoliko bolj sproščeno geometrijo v primerjavi s klasičnimi modeli, pa gorski modeli potrebujejo nadvse odzivno krmiljenje, da hitro obvozijo ovire. Trekking modeli imajo malce drugačno geometrijo, saj morajo pri prenašanju tovora zagotavljati stabilnost ter varnost. Pomembna razlika med njima je tudi vzmetenje.

Gorski modeli ponujajo različne možnosti vzmetenja, ki ga je mogoče izbrati glede na vrsto poti. Bolj je teren neraven, več skokov je vključenih, več vzmetenja je potrebnega za udobno vožnjo. Trekking Cube kolesa uporabniku nudijo udobje s pomočjo širših pnevmatik ter okvirjev iz unikatno zasnovanih materialov.