Najboljše ženske pajkice omogočajo neomejeno svobodo gibanja

Najboljše ženske pajkice so tiste, ki nudijo udobje, oblikujejo postavo, hkrati pa ne omejujejo športnega duha sodobne ženske. Ob nakupu novega oblačila za prosti čas se v glavi običajno porajajo vprašanja o tem, kako izbrati idealen kos. Vendar ni razloga, da bi se počutili obremenjene zaradi tega. Odgovor je lahko razmeroma preprost glede na pričakovanja in dejavnosti, za katere se bodo nosile.

najboljse-zenske-pajkiceKer živimo v dobi aktivnega preživljanja prostega časa, tudi oblačila sledijo temu trendu. Najboljše ženske pajkice CoZy so brezšivne, iz zračnega, hitro sušečega materiala. Zaradi visokega pasu in elastičnega materiala so postale eden najbolj priljubljenih kosov oblačil za rekreacijo in prosti čas. Odlično se prilegajo vsakemu tipu postave in nudijo udobje pri športnih dejavnostih, prav tako pa so priljubljene kot udobno oblačilo za doma.

Zaradi mehkobe in udobja tkanine dajejo občutek »druge kože«, zato jih marsikatera ženska obleče tudi za sprehod v mesto, ko teka po opravkih ali v kombinaciji s tuniko tudi kot modni kos oblačila za v službo. Enostavno so tako praktične in prijetne za nošenje, da si jih nobena več ne želi sleči. Tudi mlade mamice, ki tekajo za svojimi aktivnimi malčki, se odlično počutijo v njih, saj jim omogočajo neomejeno gibanje in igranje s podmladkom.Pajkice push up za oblikovanje postave

Pajkice push up so raztegljive, a vseeno kompaktne in se odlično prilagajajo telesu. Tkanina je izdelana iz gosto tkanih vlaken, zato čudovito dvignejo zadnjico in poudarijo obline na pravih mestih. Pri vadbi je pomembno, da se aktivna ženska osredotoči na gibanje telesa, ne da bi se pri tem morala obremenjevati z neustreznim oblačilom. Počutiti se mora dobro, to pa doseže samo, če izbere kakovostna oblačila. Elastična komponenta tkanine se zna popolnoma prilagoditi vsaki telesni postavi in hkrati podpira neomejeno gibanje.

To je ključnega pomena pri intenzivnejših treningih s hitrimi gibi, počepi, razteznimi vajami, plezanju, kjer se morajo najboljše ženske pajkice push up prilagajati gibanju. Kvalitetna tkanina omogoča, da pri ekstremnem raztezanju ne postanejo prosojne, temveč ostanejo kompaktne, t.i. »Squat- Proof«.

Večina treningov je sestavljena iz visoko, srednje ali nižje intenzivnih intervalov, pri katerih se poveča znojenje. Znoj se običajno vpije v osnovno plast tkanin, zmožnost hitrega sušenja oblačil pa je odvisna od materialov, iz katerih so izdelana. Zaradi tega so najboljše pajkice push up takšne, ki ne le ohranjajo kožo suho, temveč absorbirajo znoj, se hitro posušijo in s tem preprečujejo razvoj neprijetnega vonja, bakterij, plesni in glivic.

pajkice-push-up


Pajkice za fitnes za učinkovitejšo vadbo in funkcionalno gibanje

Pajkice za fitnes so zelo priljubljene zaradi mehkobe in udobja, imajo pa tudi pomembno vlogo pri varnem opravljanju treningov in regeneraciji mišic po njem. Kompresija je lahko precejšnja, a hkrati še vedno udobna, če je oblačilo narejeno iz kakovostnih materialov. Pravilna kompresija oblačil je ključnega pomena pri rekreaciji, kar dokazujejo tudi številni športniki, ki prisegajo na ta nepogrešljivi kos oblačila. Pri treningu zmanjšajo mišično napetost, olajšajo pretok krvi, po treningu pa poskrbijo za hitrejšo regeneracijo mišic.

Najboljše ženske pajkice za fitnes so narejene iz zračnega materiala, ponavadi mešanice najlona in elastana. Takšna kombinacija materialov je praktična zaradi njihovih lastnosti vpijanja vlage in tehnologije hitrega sušenja. Poleg tega so takšna vlakna zelo lahka. Če so športna oblačila vlažna, lahko trenje med njimi in kožo povzroči nelagodje, pojavijo pa se lahko tudi izpuščaji, zlasti na stegnih in pod pazduho. Zaradi tega se lahko poveča napor pri vadbi in je trening potencialno slabše oddelan. Mokra oblačila so zaradi vode v vlaknih tudi veliko težja od suhih oblačil. Zato je pomembno, da so za izdelavo uporabljeni materiali najboljše kakovosti.

zenske-pajkice-za-fitnes

Kakovostna vlakna omogočajo, da se oblačilo pri uporabi ali pranju ne mucka ali trga. Visok in široko oblikovan pas pa zagotavlja, da bodo pajkice še pri tako razgibanem treningu, plesu, jogi ali drugih dejavnostih ostale na svojem mestu in si jih ne bo potrebno nenehno popravljati.

Verjetno je že vsaka ženska kdaj doživela, da pri teku, skakanju, raztezanju ali drugih aktivnostih, športno oblačilo ni ostalo na svojem mestu in si ga je morala nenehno vleči navzgor. Ali pa se je tkanina gubala, trgala po šivih, se nabirala pri kolenih ali gležnjih. Morda je katera pri predklonu ali počepu pokazala preveč in se ni počutila prijetno. To se pri kvalitetnih pajkicah ne more narediti, saj so kompaktne, tako da se odlično prilegajo in vedno ostanejo na svojem mestu.


Številne zadovoljne uporabnice prisegajo na najboljše ženske pajkice Cozy

roza-zenske-pajkice

Pajkice CoZy so izdelane v različnih barvah, med katerimi bo zagotovo vsaka ženska našla tiste, ki jih bo z veseljem nosila povsod. Glede na to, ali so namenjene intenzivnejšim športnim vadbam ali udobnemu preživljanju prostega časa, so prilagojene vsaki priložnosti. Kreirane so tako, da poudarijo obline ravno na pravih mestih, zagotavljajo trpežnost dolgega nošenja, brezšivna tkanina pa omogoča popolno svobodo gibanja.

Več kot dvajset barv in širok razpon velikosti, ki so na razpolago, poskrbijo za to, da bo vsaka predstavnica nežnejšega spola izbrala primerne pajkice zase. Zaradi edinstvene formule oblikovanja pristajajo vsakemu tipu postave, poudarijo atribute in skrijejo morebitne pomanjkljivosti. Zadovoljne uporabnice z veseljem naročijo več različnih kosov v različnih barvah za vse priložnosti nošenja, saj prisegajo na kvaliteto, udobje in ugodno ceno pajkic.