Pošlji povpraševanje

Kratke delovne hlače Dassy

45.75 € 27.45 €
Kratke delovne hlače Dassy

Opis akcije

Kratke delovne hlače znamke Dassy po akcijski ceni!

 

 

Kratke delovne hlače kakovostne znamke Dassy so vam le za kratek čas na voljo po akcijski ceni s kar 40% znižanjem. Tako jih lahko do razprodaje zalog dobite za le 27,45€! Pohitite, preden se akcija izteče in si hitro zagotovite odlične moške kratke delovne hlače za delo v poletnih vremenskih razmerah!

Znani proizvajalec delovnih oblačil Dassy tokrat ponuja kratke delovne hlače Dassy Monza v lepi, nevtralni modri barvi. Te moške kratke delovne hlače so izredno dobre opremljene za delo v zunanjih vremenskih razmerah, pri čemer nudijo odlično udobje in zaščito. Delovne hlače Dassy imajo spredaj na voljo 2 velika sprednja žepa v velikosti manjše torbice za odlaganje manjših stvari pri delu. Zadaj sta na voljo dva žepa z zavihki ter en žep na vsaki strani na nogah. Poleg tega je na voljo še poseben žep za orodje, žep za mobilni telefon in držalo za pisalo. Kratke delovne hlače Monza imajo še posebne Cordura® žepe za kubure z zankami za orodje, posebno kladivno zanko in nastavljivo elastiko za hrbet. 

Te posebne moške kratke delovne hlače so šivane s tremi iglami, kar jim daje še posebno dobro trpežnost in zaščito pred potencialnimi mehanskimi poškodbami, odrgninami in opeklinami. V njih se lahko vstavi navaden pas, spredaj pa imajo gumb in zadrgo. Visokokvalitetne delovne kratke hlače Dassy so testirane na škodljive snovi po OEKO-TEX® standardu 100 in so tako popolnoma varne za nošnjo po ekoloških standardih. 

Izkoristite to izredno ponudbo in si za poletje zagotovite odlične kratke delovne hlače, v katerih se boste počutili varno, udobno in pripravljeni za delo. 

Veljavno od 24.5.2022 do 24.6.2022

Prevzemi popust