Kaj vse upoštevati pri nakupu pisarniškega pohištva?

Ne glede na to ali pisarniško pohištvo kupujemo zase ali za svoje zaposlene – pri njegovem nakupu se moramo nujno zavedati tega, da mora pisarna poleg svoje funkcionalnosti ponujati tudi dovolj udobja, saj bomo tam preživeli dobršen del dneva. V pisarni moramo ponuditi dovolj prostora, da lahko shranimo vse svoje potrebščine, poleg tega pa mora biti tudi estetska na pogled. Osrednji del pisarne navadno predstavlja pisalna miza, ki mora biti dovolj velika, seveda pa je nujen tudi udoben stol, ki bo naši hrbtenici nudil dovolj opore. Najboljši pisarniški stoli morajo skupaj s pisarniško mizo ustvariti prijetno delovno okolje za osem ali več ur, zato je preudaren nakup pomemben in tudi nujno potreben. Pisarniško pohištvo je na tržišču lahko dosegljivo, izbira je velika, pa tudi cene so relativno dostopne. Največjo težavo ponavadi predstavlja kvaliteta, ki velikokrat ni takšna kot bi morala biti. V spletni trgovini Stolice ponujamo kakovostno in cenovno dostopno pisarniško pohištvo s katerim lahko opremite večje pisarne, domačo pisarno, pozabili pa nismo niti na naše najmlajše.

Pisarniška miza naj bo dovolj velika, stol udoben, regali pa naj segajo do stropa

kakovostno pisarniško pohištvoVidimo lahko torej, da pisarniška miza velikokrat predstavlja srce pisarne. Dobro je, da je miza velika, saj bomo tako poskrbeli za dovolj delovnega prostora. Zavedati se moramo tudi, da lahko miza na začetku izgleda veliko, vendar bo, ko bomo nanjo postavili monitor in tipkovnico, naenkrat veliko manjša. Računalniškim mizicam, na katerih je mogoče delo le z računalnikom za vse ostalo pa zmanjka prostora, se je bolje izogniti. V zadnjem času so se med pisarniškim pohištvom znašle pisarniške mize, ki jih lahko nastavite po višini in so najboljša kombinacija z najboljšimi pisarniškimi stoli, ki so prilagodljivi in vzdržujejo pravilno držo. Ker v pisarni največ časa presedimo, si moramo izbrati tudi udoben pisarniški stol.

Izbira stola je izjemno pomembna, saj bo stol vplival na zdravje naše hrbtenice, veliko ljudi pa se prav zaradi izbire napačnega pisarniškega stola sooča z velikimi bolečinami v predelu hrbta. V vsakem primeru se velja odločiti za vrtljiv pisarniški stol, saj bomo pri delu veliko hitrejši in bolj agilni.

V pisarnah danes velikokrat najdemo odprte pisarniške regale

odprt pisarniški regalSeveda pa miza in pisarniški stol nista edini del pisarniškega pohištva, ki ga moramo kupiti. Prav tako se moramo odločiti o izbiri pisarniških regalov. Ti naj bodo čim višji, saj bo tako izkoristek prostora kar se da velik. Veliko je dokumentacije, ki mora biti ves čas na dosegu, zato je pisarno v kateri delamo potrebno organizirati tako, da bo delo enostavnejše, vse kar potrebujemo, pa je dobro imeti na dosegu roke. Vse prevečkrat so arhivi dokumentacije v kleti ali na drugi strani stavbe in iskanje različnih dokumentov postane nadvse zamudno opravilo. Danes se v pisarnah velikokrat uporabljajo pisarniški regali, ki so odprti, se pravi brez vrat, saj tudi vrata zahtevajo določen prostor za odpiranje.

V trgovini Stolice ponujamo tudi pisarniške stole za otroke

pisarniški stol za otrokePonujamo vam pestro izbiro pisarniškega pohištva, ki ga lahko naročite kar preko spleta. Pozabili pa niti na pohištvo za otroško sobo. Seveda je jasno, da pisalna miza in stol v otroški sobi nista v uporabi osem ali več ur dnevno, kljub temu pa moramo tudi v primeru otroške pisalne mize in pisarniškega stola za otroka poskrbeti za kakovost, saj se otroško telo še vedno razvija, pisalni stol slabe kakovosti pa lahko zares slabo vpliva na hrbtenico otroka.

Za vse dodatne informacije, ki jih pred nakupom morda še potrebujete, smo dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e- pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali z odgovori na vprašanja, ki se vam o pisarniškem pohištvu še zastavljajo.