Letna pnevmatika Goodyear

Letna pnevmatika Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Nova izjemno visokozmogljiva pnevmatika je posebej zasnovana tako, da zagotavlja krajšo zavorno pot, ne glede na razmere na cesti, na katere naletite. To vam omogoča, da brez težav ohranite nadzor ter se lahko sprostite in uživate v vsakem potovanju.

Zakaj izbrati prav  to pnevmatiko?

Trpežnost in natančno krmiljenje Nova tehnologija Reinforced Construction podjetja Goodyear zagotavlja pnevmatiko, ki je lažja in močnejša. To pomeni, da boste imeli korist zaradi manjše porabe goriva, manjše obrabe tekalne plasti in bolj gladke vodljivosti v ovinkih.

Boljši oprijem Pnevmatika Eagle F1 Asymmetric 3 vsebuje novo zmes Grip Booster, ki je izdelana iz sprijemljive, lepljive smole za povečanje oprijema vozila na cestnih površinah. Ta zasnova zagotavlja najboljšo izkušnjo zaviranja in vodljivosti, zato ste lahko samozavestni v vseh razmerah na cesti.

Krajša zavorna pot Tehnologija Active Braking omogoča vaši pnevmatiki, da se ob zaviranju odzove tako, da samodejno poveča površino v stiku s cesto in tako izboljša oprijem. Prednost? Krajša zavorna pot na mokrih in tudi na suhih površinah za večjo varnost in udobje na cesti.

Letna pnevmatika Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3