Villeroy Boch božični program tudi letos prinaša številne novosti

Prihaja najlepši čas v letu. Prihaja čas za Villeroy Boch božični program.

Jesen se počasi poslavlja od svoje pisane oprave in kmalu se bo poslovila tudi sama. Nadomestila jo bo zima. December pa poleg zime prinaša s seboj tudi najlepši čas v letu. Adventni čas, ko si vzamemo več časa za družino, druženje, prijetne pogovore, pa tudi slastne obroke.

Če naj bodo ti svečani, kot se spodobi, morajo biti tudi postreženi v svečani posodi. Kolekcija Winter bakery delight bo denimo vašim slaščicam dala še lepšo podlago. Winter collage accessories pa bodo poskrbeli, da bo vaš dom odseval toplino in lepoto božičnega časa. Vse to in še več boste našli v Villeroy Boch božičnem programu.

Villeroy & Boch božični program


Annual Christmas edition Villeroy &Boch tudi letos z novimi zbirateljskimi izdelki

Pravi zbiratelji in ljubitelji vsega lepega vedo, da Villeroy Boch božični program vedno s seboj prinese tudi kolekcijo Annual Christmas edition Villeroy &Boch. Letošnje leto ni nobena izjema. Tudi tokrat lahko v omenjeni kolekciji najdete čudovite izdelke, ki si jih želi prav vsak zbiratelj.

Gre namreč za izredno lepo in še posebej elegantno božično kolekcijo, v kateri najdete marsikaj. Med drugim okrasne dodatke, božične okrase, božične figure, praznični pribor in še in še. Letošnjo kolekcijo boste, tako kot to za Annual Christmas edition Villeroy &Boch velja vsako leto, dobili samo v tem letu. Gre namreč za izdelke, ki so na voljo v omejenih količinah in so namenjeni predvsem zbirateljem.

Motivi na omenjenih dodatkih so izredno nostalgični in prijetni. Zbirka je narejena iz resnično kakovostnega porcelana in umetelno izdelana. Letos boste tako denimo lahko izbirali med božičnim zvončkom, kroglico, krožnikom, skledo in skodelico. Tokrat so vsi našteti okrašeni z zlatim žigom.

Kot to pritiče izdelkom iz kolekcije Annual Christmas edition Villeroy &Boch, pa je prav vsak predmet shranjen v lični darilni škatli. Prav zaradi tega so ti izdelki čudovito darilo. V primeru, da jih boste obdržali zase, pa jih v teh škatlicah lahko tudi skrbno shranite.

Posoda za postrežbo in škatle za piškote - božični program


Villeroy & Boch Toy's delight – kolekcija, ki bo polepšala vašo mizo

Vsi poznavalci točno vedo, da je Villeroy&Boch ena izmed tistih znamk, čigar izdelki so vrhunske kakovosti in edinstvenega ter izredno lepega videza. Že dolgo nosijo svoj naziv ene vodilnih premium znamk v sklopu katere boste vedno dobili izvrsten vrhunski porcelan. Posledično lahko pričakujete, da Villeroy Boch božični program s seboj prinaša vrhunske porcelanaste servise in dodatke, ki bodo polepšali tako vašo mizo kot vaš dom.

Villeroy&Boch Toy's delight kolekcija se ponaša z nostalgičnimi motivi, ki bodo prebudili otroka v vas in vas napolnili z adventno čarobnostjo. Porcelanasti servis iz omenjene kolekcije je mogoče dobiti kar v treh barvah. Na voljo so svetlo bela, temno rdeča in močno zelena – prave božične barve torej.

Če boste izbrali ta vrhunski porcelanasti servis, pa ga seveda ne pozabite dopolniti s primernimi kozarci, figurami in jedilnim priborom. Odličen izbor so novi servisni kosi iz kolekcije Winter bakery delight.

Če ste še posebej navdušeni nad belo barvo, pa lahko servis Villeroy&Boch Toy's Delight dopolnite še z različico Villeroy & Boch Toy's delight Royal classic. Ta bo naredila vašo mizo še bolj svečano.


Villeroy & Boch Toy's delight Royal classic za ljubitelje bele

Villeroy & Boch Toy's delight Royal classic je kolekcija, ki bo zelo lepo dopolnila vaš porcelanasti servis. Gre za izredno belo kolekcijo, ki pa zaradi tega ni nič kaj dolgočasna. Prav nasprotno. Za posebnost izdelkov iz omenjene kolekcije poskrbi namreč oblika posameznih delov servisa.

Vsak kos visoko kakovostnega porcelanastega servisa v beli barvi je dopolnjen z neverjetnim porcelanastim reliefom. Reliefi prikazujejo značilne božične motive. Na reliefno dodelanih skodelicah, krožnikih in drugih posodah, boste tako ujeli podobe smrečic, vlakov, snežakov in tako dalje. Villeroy & Boch Toy's delight Royal classic bo tako zagotovo popestril vašo božično kolekcijo.

Božične kolekcije v Coincasi


Villeroy Toy's fantasy – darila, s katerimi boste očarali vsakogar

Kolekciji Villeroy & Boch Toy's delight Royal classic in Winter bakery delight sta res odlični za popestritev vaših miz in miz vaših dragih. V kolekcijama Villeroy Toy's fantasy ter Villeroy & Boch Toy's delight pa boste zagotovo našli darila, s katerimi boste lahko očarali kogarkoli.

Kolekcija Villeroy Toy's fantasy je kolekcija, ki so jo izdelali, da bi z njo popestrili praznične mize. Ne samo, da lahko v tej kolekciji najdete sklede in skodelice, letos so poskrbeli še za mnogo več. Poleg različnih servisov lahko tako izberete tudi okrasno blazino, podlogo in tekač. Kot se za Villeroy Boch božični program spodobi, so podobe na teh čudovitih izdelkih nostalgične in prijetne, predvsem pa povezane z božičem.


Winter collage accessories, dodatna priložnost za lepa darila

Če daril za svoje najdražje ne boste našli med kolekcijama Villeroy Toy's fantasy ter Villeroy & Boch Toy's delight, pa si lahko ogledate še kolekcijo Winter collage accessories.

Omenjena kolekcija v svojem naboru skriva čudovit dekor z božičnimi motivi, ki bodo polepšali in okrasili vsak dom. Našli boste čudovite božične okraske ali pa posamezne figure, ki so jih z božičem povezovali že naši predniki. Smrečice, konjičke, snežinke in še mnogo več.