Zimske gume najceneje pri CIM d.o.o. čez vso sezono

Zimske gume najceneje, to je misel skoraj vsakega voznika, ko se bliža 15. november, čas obveznega zakonskega roka, ko si moramo lastniki avtomobilov omisliti zimsko opremo, sicer smo zaradi kršitve kaznovani. In pri nas dobite zimske gume najceneje, zato ste toplo vabljeni. Vsak si želi skleniti dober posel. In pri nas se vam bo zgodilo prav to: svoje nove zimske gume boste tu dobili najceneje. Nove gume se pri nas splača kupovati, ker so zimske gume tu vedno v akciji, ko se bliža 15. november, ko na cesto z letnimi pnevmatikami za avto ne smemo več. Sicer je to mogoče, če letne pnevmatike za avto imajo dovolj profila in smo si priskrbeli zimske verige, a vam takšno vožnjo odsvetujemo. Letne pnevmatike za avto namreč pozimi nimajo dobrega oprijema niti v suhem vremenu in zavorna pot vašega avtomobila se bo z letnimi pnevmatikami za avto močno povečala. Da se boste lažje odločili za naše zimske gume, vam ponujamo tudi možnost nakupa pnevmatik na obroke. Najcenejše zimske gume v Sloveniji so doma pri CIM-u, kjer lahko izbirate med različnimi proizvajalci gum, kot so denimo avtomobilske gume Goodyear.


Zimske gume za avto najcenejeZimske gume najcenejeVedno je najceneje, če zimske gume kupimo pravočasno

Nekateri menijo, da je najceneje, če zimskih gum sploh ne kupijo. Takšno mišljenje je žal zmotno. Cenejše je namreč, da si kupimo nove pnevmatike za avto, kot pa da plačamo globo, ker nimamo ustrezne zimske opreme. Še najbolj drago pa je, če zaradi slabega oprijema starih pnevmatik doživimo prometno nesrečo z materialno škodo ali s telesnimi poškodbami. Takšne neprijetnosti lahko preprečite, če kupite naše zimske gume v akciji. Nakup naših zimskih gum v akciji je namreč zagotovo najcenejša rešitev. In pri nas so gume najcenejše v Sloveniji. Če vam avtomobilske gume Goodyear ne ustrezajo, imamo na voljo še veliko drugih ugodnih opcij.


Zimske gume v akciji za večjo vašo in našo varnost na cestah

Zimske gume v akciji pomagajo pri odločitvi za nakup. Pri nas dobite zimske gume najceneje, ker menimo, da je to za nas dobro. Če bomo s prodajo zaslužili manj, pa bomo pridobili s tem, ker bomo tako pomagali povečati našo skupno varnost na cestah pozimi.

CIM d.o.o. | Zimske gume najceneje dobite pri nas