Poliuretanska pena za boljšo zaščito med transportom

Poliuretanska pena se odlikuje po svojih odličnih lastnostih, zato je še posebej primerna kot obloga za transportne kovčke in drugo embalažo. Poliuretanska pena je lahko standardnih dimenzij, možna pa je tudi poliuretanska pena po meri. Slednja je primerna za embalažo nestandardnih dimenzij, ki potrebuje dobro zaščito med prenosom.

Poliuretanska pena je primerna za transport različne vsebine, vse od industrijskih izdelkov do elektronskih naprav. Odlikuje jo nizka teža in odlična odpornost na mehanske poškodbe in udarce. Podjetje Chemoplast nudi tudi poliuretansko peno po meri, ki pred udarci, tresljaji in vlado učinkovito zaščiti vsebino embalaže.

Poleg naštetega v ponudbi podjetja Chemoplast najdemo tudi PU peno; PU pena je nizko-ekspanzijska montažna pena z dobrimi karakteristikami. Če je poliuretanska pena primerna kot notranja obloga transportne embalaže, potem lahko PU peno uporabimo za montažo oken, vrat in drugih aplikacij na zgradbah.

Poliuretanska pena je znana po odličnih amortizacijskih lastnostih, ki dobro prenesejo vibracije in tresljaje. Je vodoodporna in odporna tudi na umazanijo in prah.