Šatulje za čaje so edino pravo mesto za shranjevanje čaja

Šatulje za čaje, pivci pravih čajev dobro poznajo, saj preprosto ni nobenega drugega pravega mesta za njihovo shranjevanje. Kam ponavadi shranjujete čaje vi? Svetujemo vam, da jih pričnete shranjevati v šatuljah za čaj. V čajnici Cha vam nudimo šatulje iz različnih materialov, različnih velikosti in z različnimi motivi.

Tesno zaprte šatulje bodo poskrbele, da se vam čaj ne bo prehitro posušil in bo dlje ostal svež. Nasploh pa so očem prijaznejše od vrečk, v katerih je pakiran čaj.

Za vsak čaj se šatulja najde

Ljubiteljem matcha prahu svetujemo šatuljo Hiroto, ki je oblečena v tradicionalni japonski papir washi. Poleg nje vam ponujamo pisano paleto japonskih šatulj, oblečenih v washi papir, prav tako, pa tudi modernejše in takšne s potiski tradicionalnih motivov kot je npr. kabuki. V japonske šatulje se najbolje podajo zeleni čaji.

Tudi pločevinaste šatulje bodo dobro shranile vaš čaj, nabor motivov pa je skorajda pestrejši od tistih, ki so oblečene v washi. Šatulje s potiskom znamenith Klimtovih del bodo verjetno rade gostile sadne čaje, v šatuljah Bennet pa si z lahkoto predstavljamo črne čaje. Pločevinasti šatulji v zlati in rdeči barvi bi la lahko gostili afriške rooibos čaje.

Zeliščni in ajurvedski čaji bodo veseli vsake šatulje, kakor to velja za vsak čaj. Izberite šatuljo za čaj, ki vam bo v največje veselje.