Kakovostne gume – zimske in zimsko-letne


Podjetje Petrol poleg vseh ostalih storitev in izdelkov svojim strankam ponuja tudi gume – zimske in letne. Zakon uporabnikom natanko določa, kdaj morajo uporabljati katero vrsto gum in kakšnim standardom morajo biti te podrejene. Zakone je seveda treba upoštevati, še pomembneje pa je, da kakovostne gume z ustreznim profilom omogočajo varno in zanesljivo vožnjo. Petrol vam v svojih servisih prodajalnah ter po spletu nudi različne pnevmatike vseh najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev, med drugim tudi zimske gume Nokian, Debica, Dunlop, Fulda, Goodyear, Hankook, Imperial, Infinity, Kormoran, Michelin in Sava. Vse izmed naštetih pnevmatik imajo opravljen test kakovosti, rezultati pa so objavljeni tudi na spletu.


Zimsko-letne gume


Gume zimske NokianLočene zimske gume ali pa kombinirane zimsko-letne pnevmatike – to je večno vprašanje, s katerim se stranke soočajo pred nakupom. Zakon o varnosti cestnega prometa določa, da morajo zimske gume imeti dovolj profila, da veljajo za zimsko opremo, zato je predvsem pomembno, da redno preverjate profil. Nekateri uporabniki še vedno prisegajo na kombinirane pnevmatike, medtem ko drugi vztrajno zagovarjajo uporabo ločenih gum. In kaj kažejo testi? So zimske gume resnično boljše od 'celoletnih'? Pri testiranjih se je pokazalo, da so zimsko-letne gume primernejše za področja z manj ekstremnimi oziroma izrazitimi letnimi časi, medtem ko se pri nas bolje odrežejo specifične pnevmatike, namenjene za poletni oziroma zimski čas.


Kupite gume (zimske in letne) na spletu


Zimske gume NokianPodjetje Petrol vam na svoji spletni strani omogoča nakup najrazličnejših izdelkov, na voljo so tudi zimske in zimsko-letne gume različnih proizvajalcev po znižanih cenah. Za vse pnevmatike so na spletu na voljo tudi testi, kjer si lahko ogledate, kakšne so lastnosti posameznih izdelkov. A da ne boste predolgo izbirali. Ne pozabite, da se bliža 15. november, ko zakon določa, da morajo biti vsi avtomobili opremljeni z zimsko opremo in pripravljeni na zimske vremenske razmere. Poskrbite za varnost na cesti in izberite kakovostne zimske gume.

Podrobnejše informacije najdete na naši spletni strani!


Petrol | Gume zimske, gume zimsko letne, gume zimske test, zimske gume zakon – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
Gume zimske, gume zimsko letne, gume zimske test, zimske gume zakon, Zimske gume Nokian, zimske gume Petrol
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA