Dojenje ima dokazane prednosti za zdravje in dobro počutje mame in otroka, a mnogo žensk z njim preneha zaradi težav z bradavicami.

Zakaj dojenje?

Dojenje je naravni del materinstva z veliko dokazanimi prednostmi za zdravje in dobro počutje mame in otroka. Materino mleko ima najustreznejšo sestavo hranil za dojenčka in je lažje prebavljivo kot mlečna formula. Materino mleko vsebuje hormone in protitelesa, ki dojenčku pomagajo premagovati bolezni. Dojenje ima dokazane psihološke prednosti in zmanjšuje tveganje za pojav določenih bolezni pri materah.

Dojenje je torej zelo pomembno, a mnogo žensk z njim preneha zaradi težav z bradavicami.

Namesto prehoda na mlečne formule ali nadaljevanja z bolečim dojenjem, se lahko matere danes odločijo za uporabo terapevtskih prsnih blazinic Nursicare, ki jih lahko uporabljajo od začetka dojenja.

Blazinice Nursicare uporabimo ob prvih znakih bolečine, da pomagajo odpraviti občutek neugodja na bradavicah, ki je pogosta posledica dojenčkovega sesanja. Blazinice Nursicare pomagajo tudi pri občutljivih, pordelih, bolečih, vnetih ali razpokanih bradavicah. So varne, netoksične in ne vsebujejo dodanih zdravilnih učinkovin.

Več o oblogah PolyMem

AKCIJA PRI NAKUPU DO KONCA OKTOBRA 2013!