Keramični žar Kamado: Uživajte v Okusnih Dobrotah na Oglju

203.99 € 193.35 €
Keramični žar Kamado: Uživajte v Okusnih Dobrotah na Oglju

Opis akcije

Ali radi pripravljate hrano na žaru? Si želite izjemnega okusa, ki ga lahko dosežete le z uporabo oglja? Potem je keramični žar Kamado prava izbira za vas!

Ta vrhunski žar na oglje je znan tudi kot Kamado žar in bo vaš zvesti spremljevalec pri pripravi okusnih jedi na prostem.

Predstavljamo vam keramični žar Kamado - vrhunski žar na oglje, ki bo zadovoljil vse vaše želje in pričakovanja. Zasnovan je za izjemno enostavno uporabo in vrhunske rezultate pri peki, dimljenju, kuhanju ali le ohranjanju tople hrane.

Žar na oglje Kamado je opremljen z veliko rešetko za pečenje s premerom 27 cm, kar vam omogoča pripravo večje količine hrane hkrati. Z njim lahko pripravljate različne vrste jedi, kot so sočni burgerji, aromatične ribe ali mehka rebrca.

Vaši pikniki in druženja s prijatelji bodo postali nepozabni dogodki polni okusnih dobrot.

Glavna prednost keramičnega žara na oglje je njegova kakovostna izdelava in inovativne lastnosti. Močan pokrov na tečajih z zračnikom vam omogoča popoln nadzor nad temperaturo in pretokom zraka.

S tem lahko dosežete idealno temperaturo za peko vaših najljubših jedi. Termometer na vrhu roštilja vam natančno prikaže temperaturo, da boste lahko vedno zagotovili popolno zapečenost.

Kamado žar ima tudi praktične zložljive stranske police, ki vam nudijo dodaten prostor za pripomočke in pripravo hrane. Na teh policah boste imeli vse pri roki, kar potrebujete za enostavno in udobno uporabo roštilja.

Kakovostna keramika z glazirano vdolbeno površino žara zagotavlja izjemno trdnost in estetski videz. Noge iz nerjavečega jekla pa poskrbijo za stabilnost in varnost med uporabo. Žar na oglje Kamado je zasnovan tako, da vam bo dolgo služil in vas navduševal s svojimi zmogljivostmi.

Vključen je tudi praktičen termometer z razponom temperature od 10 °C do 500 °C, ki vam omogoča popoln nadzor nad temperaturo med peko. Tako boste vedno vedeli, kdaj je vaša jed pripravljena in popolno pečena.

Keramični žar na oglje Kamado je na voljo v rdeči barvi, ki bo dodala pridih elegance in stila vašemu prostoru za peko na prostem. Ne glede na to, ali imate vrt, teraso ali balkon, bo ta čudovita naprava postala osrednji kos, ki bo pritegnil pozornost in navdušil vaše goste.

Vzdrževanje tega keramičnega žara je preprosto. Po uporabi ga preprosto očistite s krpo ali krtačo ter pripravite na naslednjo peko. Keramični material je odporen na visoke temperature in enostaven za čiščenje, tako da vam bo prihranil čas in trud.

Pridite in odkrijte čarobni svet pečenja na oglju z vrhunskim keramičnim žarom Kamado. Prepustite se vonjem dima, okusnim aromam in zabavi na prostem. Postanite pravi mojster žara s Kamado žarom!

Ne odlašajte več! Začnite svojo žar avanturo in si zagotovite svoj keramični žar na oglje Kamado že danes. Pričarajte okusne trenutke druženja, uživajte v vrhunski hrani in ustvarite nepozabne spomine s svojimi najbližjimi.   

 

Odkrijte še druge izdelke v naši spletni trgovini vsinakupi.si

 

Kaj pridobite?

  • rdeč keramični žar
  • Skupna višina: 76 cm
  • Širina vključno s policami: 76 cm
  • Premer plošče za pečenje iz nerjavečega jekla: 27 cm
  • Zunanji premer: 33 cm
  • Vključno z 2 zložljivima lesenima stranskima policama
  • Vgrajen termometer z razponom temperature od 10 °C do 500 °C
  • Tečaj z vzmetjo
  • Zračniki iz nerjavečega jekla

Veljavno od 24.8.2023 do 26.9.2023

Prevzemi popust