Nepozabno udobje na vodi: Odkrijte napihljiv plavajoči otok - ležalnik!

325.00 € 313.53 €
Nepozabno udobje na vodi: Odkrijte napihljiv plavajoči otok - ležalnik!

Opis akcije

Pozdravljeni ljubitelji sprostitve na vodi! Predstavljamo vam izdelek, ki bo vaše trenutke na vodi spremenil v popolno udobje - naš plavajoči otok - ležalnik! Ta vrhunski napihljiv ležalnik iz kakovostnega vinila je oblikovan za popolno sprostitev in uživanje na vodi.

 

Ko boste ležali na tem udobnem »otoku«, se boste počutili kot na oblaku. Izdelan je iz trpežnega vinila, ki je zasnovan tako, da vas varno drži nad vodo. Z zmogljivostjo za udobno sedenje šestih oseb in skupno nosilnostjo do 540 kg, je naš plavajoči ležalnik idealen za družinsko zabavo ali sproščeno druženje s prijatelji na vodi.

 

Ne le, da vam nudi udobno sedenje, ampak ima tudi široka oblazinjena naslonjala, ki zagotavljajo popolno oporo za hrbet. Poleg tega je vgrajenih tudi šest držal za kozarce, da boste imeli svoje pijače vedno pri roki. Za dodatno udobje je priložena hladilna torba, v kateri boste lahko hranili svoje najljubše osvežilne napitke in jih obdržali prijetno hladne tudi na sončnih dneh.

 

Vaša varnost je naša prednostna naloga. Plavajoči ležalnik je opremljen s varnostnimi oprijemnimi vrvicami na obeh koncih in močnimi ročaji na plavalni platformi, kar vam omogoča enostavno vzpenjanje in spuščanje. Poleg tega je priložena tudi odstranljiva streha, ki vam zagotavlja senco in zaščito pred škodljivimi UV žarki.

 

Z našim plavajočim otokom - ležalnikom lahko uživate na vodi na najbolj udoben in stilski način! Izdelek je enostaven za uporabo, saj ga le napihnete in postavite na vodo. Sprostite se, se sončite, uživajte v pogovoru s prijatelji ali berite svojo najljubšo knjigo, medtem ko se zibate na valovih.

Poglejte si še več izdelkov v naši trgovini.

 

Ne zamudite priložnosti, da svoje trenutke na vodi spremenite v nepozabno izkušnjo udobja. S klikom na povezavo spodaj si zagotovite svoj plavajoči otok - ležalnik in ustvarite popolno sprostitev na vodi že danes!

 

Kupite svoj plavajoči ležalnik zdaj in uživajte na vodi kot nikoli prej!

 

Obiščite našo spletno trgovino vsinakupi.si

Kaj pridobite?

  • Ogromen ležalnik za 6 oseb!
  • nosilnost do 540 kg
  • izjemno široka oblazinjena naslonjala
  • 6 vgrajenih držal za kozarce
  • odstranljiv nadstrešek
  • močni ročaji na plavalni platformi
  • oprijemne vrvi na obeh koncih

Veljavno od 25.8.2023 do 25.9.2023

Prevzemi popust