Pošlji povpraševanje

Odkrijte Svojo Naslednjo Vodno Pustolovščino z Napihljivim Kajakom Hydro-Force Ventura!

340.99 € 321.99 €
Odkrijte Svojo Naslednjo Vodno Pustolovščino z Napihljivim Kajakom Hydro-Force Ventura!

Opis akcije

Predstavljamo vam popolno rešitev za vašo naslednjo vodno pustolovščino - napihljivi kajak Hydro Force Ventura! Ta vrhunski izdelek znamke Bestway je idealen za rekreativne izlete na bazenu ali jezeru.

Kajak hydroforce Ventura je zasnovan za navdušene pustolovce, ki se ne bojijo izzivov. Opremljen je z vrhunsko najlonsko oblogo, ki je odporna na ostre elemente. Ne glede na to, ali gre za olje, vodo ali močne UV žarke, bo ta kajak brez težav prenesel vse.

Najlonska obloga je tudi odporna na prebadanje, kar omogoča varno veslanje tudi v grobih in skalnatih vodah ter rekah. S tem vzdržljivim kajakom se lahko brezskrbno podate po vijugastih rekah, jezerih, umirjenih vodah ali pa se prepustite valovom na odprtih morjih.

Enosed kajak je oblikovan z nastavljivim naslonjalom, ki zagotavlja dodatno udobje in podporo med veslanjem. Vgrajeni predelki omogočajo shranjevanje vaše opreme, kot je hrana in voda, medtem ko odstranljiva torba omogoča enostaven dostop do potrebščin kar med veslanjem.

Za veslanje je priloženo lahko dvojno aluminijasto veslo, ki ga pritrdite s pomočjo zaponk za vesla. S polno napihnjenim kajakom, ki ga enostavno napolnite z ročno tlačilko, doseže dolžino 2,8 metra in prenese nosilnost do 100 kg.

Trdni ročaji iz platna na obeh straneh omogočajo enostavno premikanje kajaka. Kajak enosed Ventura ima tudi odstranljive plavuti, ki prispevajo k smerni stabilnosti in povečujejo hitrost veslanja.

Material najlonske obloge je vrhunske kakovosti, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka.

Ko je kajak enosed napihnjen, doseže dimenzije 280 x 86 cm (dolžina x širina).

Ta enosedežni kajak hydro force je idealen za eno odraslo osebo in je opremljen s prostorom za shranjevanje potrebščin. Paket vključuje tudi ročno tlačilko z mehanskim manometrom za enostavno napihovanje ter praktično torbo za shranjevanje kajaka.

Ne zamudite priložnosti, da svoje vodne izlete spremenite v pravo pustolovščino.

Zagotovite si svoj napihljivi kajak Hydro Force Ventura in se podajte na nepozabne vodne dogodivščine!

 

Več izdelkov najdete v naši trgovini vsinakupi.si

Kaj pridobite?

  • Napihljiv kajak iz vrhunskega materiala
  • Oblikovan za eno osebo
  • Nosilnost do 100 kg
  • Dvojno aluminijasto veslo
  • Odstranljive plavuti za večjo hitrost in boljše krmiljenje
  • nastavljiv sedež s prostorom za shranjevanje potrebščin
  • Priložena torba za shranjevanje
  • Ročna tlačilka z mehanskim manometrom

Veljavno od 24.8.2023 do 26.9.2023

Prevzemi popust