Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Transportne storitve > Transport

Transport - Slovenija in tujina. Cestni in drugi prevozi.

Prevozi po Sloveniji in mednarodni prevozi. Zanesljiv in stroškovno ugoden transport. Cestni oziroma kamionski prevoz tovora ali transport po morju. Ponudniki ugodnega transporta. Najučinkovitejši prevoz in logistika.

Kamionski prevoz po državah Evrope. Učinkovita organizacija transporta. Hitra dostava pošiljk od vrat do vrat. Kamionske pošiljke bodo prispele pravočasno, saj z nami sodelujejo preverjeni partnerji po celi Evropi. Poskrbimo tudi za stalen nadzor kamionske pošiljke. Transport in logistika - Interlogis d.o.o., Kranj.
Interlogis je transportno podjetje, ki vam po izjemno konkurenčnih cenah nudi mednarodne transportne storitve. Med njimi so tudi prevozi tovora na Madžarsko ali iz Madžarske. Oglejte si več podrobnosti - Interlogis, Kranj.
Če imate za poslati pošiljko, ki je prevelika za kalsične dostave blaga in premajhna za tovorne prevoze, je kombi prevoz idealna rešitev. Pri podjetju Asatrans d.o.o. nudimo cestne prevoze po vsej Sloveniji kot tudi Evropi.
Mednarodna špedicija - organizacija transporta v vse evropske države. Ekonomična dostava blaga "od vrat do vrat". Poskrbimo tudi za skladiščenje blaga. Poslovna logistika, ki je prijazna tako do strank kot tudi do okolja. Cestni, ladijski in letalski prevozi - dostava blaga na vse konce sveta. Interlogis d.o.o., Kranj
Kadar kapacitete kamiona napolni blago različnih strank, se zmanjšajo stroški transporta. Gre za tako imenovane zbirne prevoze, saj je zbrano blago več strank. Pri nas zbirne prevoze opravljamo po celi Evropi enkrat ali dvakrat tedensko. Interlogis, Kranj.
Biropro skladiščenje in distribucija blaga gresta z roko v roki, zato v podjetju Biropro poleg skladiščenja poskrbijo še za transporte storitve in prevoz blaga.
Hladilniški prevozi blaga – prevozi temperaturno občutljivega blaga. Hladilniški prevoz blaga, na primer cvetja, v podjetju Prigo.
Potrebujete transportne ali logistične rešitve? Želite dostaviti blago, pa ne najdete primernega transporta? Transportno in logistično podjetje Asatrans d.o.o. vam nudi transport blaga, logistične rešitve kot tudi organizacijo transporta.
Glavna naloga špediterja je, da svoje špedicije opravi tekoče, hitro in brez napak. Naše stranke so zadovoljne z uslužnostjo, spretnostjo in hitrim ukrepanjem.
Imate pošiljko, ki jo je potrebno dostaviti v tujino, ali pa iz tujine v Slovenijo? Pri podjetju Asatrans izvajamo mednarodni prevoz blaga po Sloveniji in celotni Evropi. Transport blaga še nikoli ni bil preprostejši!
Cestni transport - kamionski, kombi in kiper prevozi. Transport in logistika  -  zanesljive in hitre rešitve, prilagojene željam naročnika. Redne tedenske odpreme v in iz večine evropskih držav. Zagotovljena dostava blaga po ugodnih cenah. Logistično podjetje in distribucijski center -  Interlogis d.o.o., Kranj.
Prevoz vozil po Sloveniji ali v drugih evropskih državah z vlečno službo, ki vam je na razpolago 24 ur na dan. Poleg prevoza avtomobilov, lahkih tovornih vozil do 5 ton in počitniških prikolic prevažamo tudi gradbeno mehanizacijo in kmetijske stroje do 5 ton. Avtovleka Pavčnik, Zajelše, Dol pri Ljubljani.
Potrebujete prevoz blaga, vendar ni primeren za klasično dostavo pošiljk, niti za prevoz velikega tovora? Pri podjetju Asatrans izvajamo cestni transport oziroma prevoze blaga po vsej Sloveniji kot tudi Evropi.
Transport in logistika, distribucijski center in skladiščenje blaga. Tudi svetovanje za skladiščenje nevarnih snovi. Podjetje Interlogis d.o.o. ima lasten distribucijski center, tako da so vaše pošiljke v varnih rokah, zagotovimo pa vam tudi kakovostne prevoze (cestne, letalske in ladijske). Dostava pošiljk po Sloveniji v 12 urah ali manj.
Mednarodni prevozi marsikomu povzročajo preglavice, pri nas pa so vsakodnevna dobra praksa. Naše cenjene stranke so zadovoljne, saj je prevoz tovora varen in hiter.
Medcelinski prevoz in zanesljiva dostava pošiljk po celem svetu s skrbno izbranimi partnerji, ki zagotavljajo varen prevoz pošiljk. Kontejnerski oz. ladijski in letalski prevoz izvajamo v okviru mreže partnerjev v več kot tridesetih državah na vseh celinah. Glede na vaše želje vam bomo ponudili najugodnejšo rešitev. Distribucija, logistika in transport - Intergolis d.o.o., Kranj.