Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Vozila in transport > Transportne storitve

Storitve na področju transporta in carinjenje.

Transport, logistika in carinsko posredovanje. Najem vozil in vzdrževanje vozil. Različni ponudniki storitev na področju transporta in logistike. Izposoja kombijev in rent a car. Transportne storitve po ugodni ceni.

Letalski prevoz je v današnjem času eden izmed najpogostejših načinov transporta. Letalski tovorni promet je ključnega pomena za preživetje mnogih ljudi.
Mednarodni prevozi tovora – profesionalen, zanesljiv, varen in hiter prevoz blaga v cestnem prometu. Kakovostna organizacija prevozov tudi po Sloveniji.
Volumenski prevozi blaga, volumenski prevozi, prevozi blaga
Mednarodni prevozi in prevozi po Sloveniji - opravljamo tako prevoze tovora kot tudi avtobusne prevoze ljudi po Sloveniji in drugih evropskih državah. Naši avtobusi so udobne, poskrbeli pa smo tudi za privlačne cene. Če potrebujete prevoz pokvarljivega blaga v hladilnikih ali prevoz kontejnerjev, smo prav tako pravi naslov za vas! Tavčar A & B, Sežana.
Carino in vse birokratske postopke v zvezi s carino vam bomo uredili brez zapletov in težav. Tudi urejanje carine iz Kitajske ne predstavlja problemov.
Kontejnerski prevozi – tovorni prevozi s kontejnerji. Prevozi blaga s kontejnerji podjetja Prigo – standardne dimenzije kontejnerjev.
Varni in zanesljivi prevozi blaga s podjetjem Prigo. Prevoz blaga s sodobnimi vozili Mercedes-Benz, ki omogočajo varen in hiter cestni prevoz. Prevoz tovora po Sloveniji, državah EU in državah bivše Jugoslavije.
Transport in logistika za zahodni Balkan: Prevozi blaga (tudi ADR prevozi), distribucija, skladiščenje in carinsko posredovanje. Prevozi nevarnih snovi - distribucija in skladiščenje v skladu z ADR predpisi. Logistične storitve za področje zahodnega Balkana in drugih držav. Organiziramo tudi medcelinske prevoze - dostava pošiljk na vse konce sveta. Interlogis d.o.o., Kranj.
Lahko vam prevzamemo ladijski kontejner, opravimo vse carinske postopke in ga razložimo. Po potrebi ga lahko skladiščimo ali tudi dostavimo.
Na področju transporta in logistike smo na vrhu. Če potrebujete mednarodni prenos blaga, cestni transport ali drugo, smo vam vedno na razpolago.
Pri Agio vam omogočamo najem vozila tako v Sloveniji kot tujini. Možna je tudi brezplačna dostava vozila v Ljubljani in bližnji okolici. Izposodite si lahko avtomobil, kombi ali prikolico. Prav tako pa vam nudimo nadomestna vozila. Agio, Ljubljana.
Proizvajamo transportni beton visoke kvalitete. Za vas organiziramo tudi prevoz betona. Betonarna Oblak ima v svoji ponudbi tudi betonske izdelke kot so škarpniki, tlakovci, zidaki. Smo družinsko podjetje, ki deluje še od leta 1908. Oblak commerce d.o.o., Logatec.
V našem podjetju lahko ugodno najamete tovorni kombi ali kombi, namenjen prevozu ljudi. Ponujamo vam tako kratkoročni kot dolgoročni najem kombija. V ponudbo smo vključili najem kombija Renault Traffic 8+1. Ugoden najem kombija v Ljubljani. Nudimo vam tudi najem avtodoma in najem osebnega vozila oz. rent a car storitve. 
Mednarodna in nacionalna špedicija - optimizirajte svoje prevoze in zaupajte profesionalni ekipi. Nudimo vam strokovne storitve, prav tako pa vam tudi svetujemo. Odprema in prevoz blaga - nudimo vam kombinacijo špediterskih in avtoprevozniških storitev tako v Sloveniji kot tudi na področju Evrope. Racionalizirajte prevoz vašega blaga - Tavčar A & B, Sežana.
Prevozi blaga po Sloveniji in Evropi, tako volumenski kot ostali, so organizirani profesionalno in zanesljivo. Prevoz lahkega tovora s kombiji. Ugoden najem.
Logistično podjetje Interlogis ima lasten distribucijski center in skladiščne prostore, kar omogoča izvajanje različnih storitev - skladiščenje blaga, carinsko posredovanje, dostava pošiljk v 12 urah ali manj. Podjetje vam nudi tudi letalski prevoz ter ladijski prevoz. Transport in logistika - Interlogis d.o.o., Kranj.
Rent a car - najem osebnega vozila za vikend ali daljše obdobje. Vozila, ki imajo vso potrebno opremo, kasko zavarovanje, vinjeto. Rent a car storitve po izredno ugodni ceni. Pri nas lahko najamete tudi kombi, avtodom, skuter, avto prikolico. Pozabili nismo niti na ljubitelje plovbe, saj pri nas nudimo tudi izposojo čolnov. Rent a car Agio, Ljubljana.
Zaupajte strokovnjakom! V podjetju Biropro imajo obsežna zunanja in notranja skladišča, poskrbijo pa tudi za transport blaga.
Organiziranje mednarodnih prevozov tovora z vso potrebno tehnologijo nudi kakovostno, zanesljivo in cenovno ugodno storitev. Ugodna cena za najem kombija. 
Prevozi s kombijem – varen in zanesljiv prevoz tovora po Sloveniji in tujini. Strokovna organizacija kombi prevozov. Cenik vključuje tudi dodatne storitve.