Eternity

Življenje ni v iskanju sebe, ampak v ustvarjanju samega sebe...

Izračun Sade sati obdobja po vedski astrologiji (djotiš) nam pove, kdaj lahko pričakujemo, da pridemo v to obdobje.  Ta čas je težek za naša čustva in največkrat se takrat ljudje soočimo z najrazličnejšimi izzivi in težavami, od zdravstvenih, osebnih, vse do finančnih stisk, na katere po navadi reagiramo tudi čustveno … Vsak od nas ga doživi na njemu lasten način, saj je način doživljanja in področje odvisno od tega, kje se nahaja Luna v naši rojstni karti.  

V vsakem primeru gre za obdobje, ko se karma intenzivno čisti, ko najbolj intenzivno odplačujemo karmične dolgove. Začenjajo odpadati vse iluzije in napačne predstave, saj je naloga Saturna, da nas nauči pravilnega delovanja in osebo pripelje iz zunanjega, materialnega sveta nazaj k duhovnemu, kjer ponovno dojamemo kaj je pravi namen in smisel našega življenja. Življenje nas preko njega opozarja, da je potrebno, da ostajamo budni in duhovno rastemo tudi takrat, ko nismo v Sade satiju obdobju. Definitivno takrat doživimo obremenitev in stres, ki nas psihološko precej spremeni … V vsakem primeru je to čas za duhovno delo na sebi in je potrebno iti v dvig in prečiščevanje zavesti. Po navadi nas Saturn toliko fizično obremeni in upočasni, da pozabimo nase in to, da je potrebno dovolj počivati in res dobro poskrbeti zase.

V sade sati obdobju se je potrebno odreči ekstremno idealističnim ciljem in iti dalje po poti z malimi koraki. Zadovoljstvo, srečo in mir poiskati v majhnih stvareh, znotraj sebe. Občutki nesrečnosti, žalosti, stiske, otožnosti, melanholičnosti, ločenost, samote, zapuščenosti … vse destruktivne misli … vse to izvira iz prejšnjih življenj. Drugo zdravilo, kot vse to razumeti in transformirati v duhovnost, ne obstaja. 

Satrun v sade sati obdobju zahteva trdo delo, disciplino in zdravo rutino, in hkrati poudarjeno skrb zase (torej dovolj počitka). Če ga ne spoštujemo in njegove potrebe po tem, da se umirimo in nekoliko umaknemo vase, pač poskrbi za to, da se manifestira kaka bolezen ali večja težava, ki nas prisili k delovanju.  Takrat nam ustrezata samota in duhovnost, ki potegneta za sabo notranje spremembe.

Sade sati obdobje doživimo v življenju povprečno tri krat. Včasih se to zgodi že v zgodnjem otroštvu in se tega niti ne zavedamo. Drugi Sade sati pride v času aktivne dobe, ko smo že odrasli in ustvarjamo, tretji pa po navadi v starosti.

Vsako obdobje Sade sati ima tri faze, od katerih povprečno vsaka traja dve leti in pol. Vedska astrologija ali djotiš nam lahko točno določi časovno trajanje vsakega obdobja. Prav tako je možna vsebinska analiza vsake posamezne Sade sati faze.

Priporočamo vam brezplačni izračun Sade sati obdobja preko spletnega mesta  http://www.vedska-astrologija.si/svetovanja/sade-sati/.