Kako prepoznati kvalitetne LED trakove?


V zadnjih letih so LED trakovi postali zelo razširjeni in priljubljeni tudi v Sloveniji. LED trakovi so odličen način za estetsko izboljšanje prav vsakega prostora vašega domovanja. Lahko jih uporabljamo v kuhinji, pisarni, spalnici ali pa zunaj. Tako so kvalitetni LED trakovi zaželen izdelek za stopnišča in zunanje poti, kjer ponoči ni razsvetljave. Kako najbolje uporabiti LED trakove 24v in 12v?


Kvalitetni LED trakovi za zunanjo uporabo

LED trakovi najpogosteje uporabljajo napetost med 12V ali 24V. LED trakovi z različnimi stopnjami moči so primerni za zunanjo uporabo zaradi temperaturne vzdržljivosti. Zunaj zdržijo od minus trideset stopinj Celzija do plus petdeset stopinj Celzija. Izven hiš lahko LED trakove v Sloveniji najdemo na sprehajalnih poteh, stopniščih, terasah in drugih vrtnih poteh. Svetujemo uporabo v kombinaciji z LED profili, ki poskrbijo za nastavitev in varnost LED trakov. Pri sami izbiri traku bodite pozorni na njihovo barvo svetlobe, moč, napetost, svetlobni tok in svetlobni izkoristek.


Kvalitetni led trakovi

Metrski koluti in rezanje LED trakov

Kvalitetni LED trakovi za zunanjo uporabo anli notranjo, se v trgovinah prodajajo v kolutih. Cene LED trakov v Sloveniji in širše se tako nanašajo na posamezen kolut traku, ki je najpogosteje izmerjen v petih metrih. Širina samega traku je po navadi med šestimi in desetimi milimetri, pri tem pa mnogi pravijo, da je osem milimetrov zlata sredina. Je tudi najpogostejša dimenzija. Le poredko boste naenkrat porabili vseh pet metrov, zato so priložena tudi navodila in priporočila za rezanje LED trakov. 12V in 24V LED trakovi se razlikujejo tudi po številu LED diod, zato pred nakupom premislite, katera opcija vam bolj ustreza. Kvalitetne LED trakove je možno rezati popolnoma poljubno, vse od 25 milimetrov naprej.


Samolepilni LED trakovi za notranjo uporabo

Za lažjo uporabo so LED trakovi samolepilni, pri čemer se vidi njihova vsestranska uporabnost in kvaliteta. Priporočene in priljubljene lokacije za LED trakove so v garderobnih in kuhinjskih omarah, dnevnih sobah, pisarnah, za računalniškimi in TV ekrani, pod policami in v stičiščih stene in stropa. In kako vemo, da gre dejansko za kvalitetne LED trakove?

Glavni pokazatelj kakovosti kvalitetnih LED trakov je vsekakor njihova življenjska doba. LED trakovi 24V in 12V se namreč ponašajo kar s 25 000 urami delovanja. Enako odlični so pri številu vklopov pred prenehanjem delovanja, ki pri obeh različicah znašajo kar 30 000 vklopov. LED trakovi vam bodo tako služili več let, v tej dobi pa vam ne bodo povzročali nepredvidljivih nevšečnosti, saj so zaradi svoje kvalitete zanesljiv in varen izdelek.

Pošlji povpraševanje
 • Kvalitetni LED trakovi za vsak dom

  Kvalitetni LED trakovi Kvalitetni LED trakovi za vsak dom

 • LED trakovi so uporabni v vseh prostorih

  LED trakovi Slovenija LED trakovi so uporabni v vseh prostorih

 • LED trakovi 24v se prodajajo v kolutih po 5 m

  LED trakovi 24v LED trakovi 24v se prodajajo v kolutih po 5 m

 • LED trakovi 12v se prodajajo v kolutih po 5 m

  LED trakovi 12v LED trakovi 12v se prodajajo v kolutih po 5 m

 • S kvalitetnimi LED trakovi boste izboljšali tudi kvaliteto razsvetljave vašega doma

  LED trakovi 24v so visoke kakovosti S kvalitetnimi LED trakovi boste izboljšali tudi kvaliteto razsvetljave vašega doma

 • Kvalitetni LED trakovi so pravi prodajni hit

  LED trakovi 24 v so zelo priljubljeni Kvalitetni LED trakovi so pravi prodajni hit