Kolesa - servis in vzdrževanje nujna za varno in brezhibno delovanje koles

Kolesa servis cenikTudi kolesarji smo udeleženci v prometu, zato je za našo varnost in za varnost vseh ostalih udeležencev v prometu pomembno, da naše kolo deluje brezhibno. K temu lahko veliko pripomorete z rednim servisiranjem in sprotnim odpravljanjem napak. Prav tako lahko k brezhibnemu delovanju kolesa pripomorete z rednim čiščenjem pogonskega dela, saj tako bistveno zmanjšate obrabo verige, zobnikov in verižnice. S pozornim opazovanjem kolesa lahko pravočasno opazite in odpravite nepravilnosti v njegovem delovanju, ki bi lahko pripeljale do večjih okvar. Vožnja s pokvarjenim in tehnično pomanjkljivim kolesom je lahko zelo nevarna. Zato nikar ne odlašajte in pravočasno odpeljite svoje kolo na servis.
Za tehnično brezhibno delovanje vašega kolesa bomo poskrbeli v trgovini Šprinter d.o.o., kjer vam nudimo kakovosten in strokoven servis profesionalnih, moških in ženskih koles. Poskrbljeno je tudi za otroška kolesa. Zagotavljamo vam, da se boste tako vi kot vaši otroci od nas odpeljali zadovoljni. Zadovoljna pa bo tudi vaša denarnica, saj so vam naše storitve na voljo po zelo ugodnih cenah. O tem vas bo zagotovo prepričal naš cenik.

SERVIS ZA OTROŠKA KOLESA

Kdaj pripeljati kolo na servis?

Kolo je na pregled najbolje pripeljati po vsaki sezoni. Na preventivnem pregledu preverimo delovanje in dotrajanost delov kolesa ter vam svetujemo, kdaj bi bilo treba opraviti servis ali menjavo posameznih delov, kot sta na primer veriga ali zavorno olje. S pregledom se lahko izognemo še večjim stroškom, ki bi lahko nastali, če ga ne bi opravili.
Ravno tako je kolo pametno pripeljati na pregled vedno, ko opazimo, da se obnaša nenavadno, ko nismo zadovoljni s prestavami ali s poskočnostjo našega konjička, če nas ožuli pretrd sedež ali pa če zavore ne primejo več. Prav tako kolo potrebuje pregled po morebitnih hujših padcih, saj se v teh primerih lahko poškoduje okvir, obenem pa se lahko podrejo pravilne nastavitve prestav in zavor.

Redno servisiranje kolesa vsaj enkrat letno

Redno sezonsko servisiranje zajema temeljito čiščenje kolesa, mazanje vseh ležajev in gibljivih delov, centriranje, nastavitev prestav in zavor, temeljit pregled ter zamenjavo oz. popravilo vseh najdenih nepravilnosti.
Odločite se lahko tudi za generalni servis - vaše kolo bo po njem delovalo brezhibno, primerno bo podmazano in naoljeno, zamenjan pa bo tudi ves iztrošen potrošni material.

Poskrbite za pravočasno servisiranje koles in zagotovite sebi in vašemu otroku varno in udobno kolo. Cenik storitev lahko dobite v naši trgovini, lahko pa vam ga posredujemo tudi po elektronski pošti.


Vabljeni k ogledu naše spletne strani.

Šprinter d.o.o. | Servis vseh vrst koles po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: