Ponudba
Pošlji povpraševanje

Vzdrževanje alarmnega sistema Sintal

Strokovnjaki podjetja Sintal poudarjajo, da je potrebno redno vzdrževati sisteme za tehnično varovanje oz. alarmni sistem, da nudijo optimalno varovanje in s tem varnost.

Sintal redno vzdržuje alarmne sisteme

Sintal zagotavlja odlične storitve vzdrževanja sistemov za tehnično varovanje, kamor spada tudi alarmni sistem. Sintal protipožarno tehnično varovanjepri svojih naročnikih redno servisira najmanj štirikrat letno, ostale sisteme za tehnično varovanje (tudi alarmni sistem) Sintal servisira najmanj enkrat letno - tako zagotovi optimalno varnost.

Sintal naročnikom pusti proste roke pri izbiri: pogodba, po kateri Sintal skrbi za alarmni sistem naročnika, ni vključena v pogodbo, po kateri se alarmni signal prenaša iz sistema tehničnega protivlomnega varovanja na varnostno nadzorni center (VNC) koncerna Sintal in Sintal izvaja intervencijo v primeru alarma. Da Sintal vzdržuje sistem za tehnično varovanje in alarmni sistem, se sklene posebno pogodbo s Sintalom kot pooblaščenim izvajalcem servisnega vzdrževanja. Sintal, ki ima vse potrebne licence, se trudi zagotavljati najboljše varovanje. Sintal je pooblaščen izvajalec servisnega vzdrževanja sistemov tehničnega varovanja.