Rastlinjaki - cenik in vse podrobnosti pri prodajalcu

V podjetju RAR Novi vam nudimo vse, kar je povezano z rastlinjaki, cenik zanje pa je odvisen od tega, za kakšen rastlinjak se odločite. Prodaja ni omejena le na izdelke za hobi vrtičkarje, ampak imamo na voljo pestro izbiro profesionalnih rastlinjakov in opreme zanje. Po vaši želji so v podjetju RAR Novi na razpolago tudi posebni rastlinjaki, izdelani po naročilu. Cenik zanje ni univerzalen, temveč je odvisen od tega, kakšen je izdelek in kakšni materiali so uporabljeni. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani in se obrnite na nas s svojimi željami, predlogi in vprašanji.

Rastlinjaki cenikFolija za rastlinjake za zanesljiv uspeh

Tako ljubiteljski vrtičkarji kot profesionalni vrtnarji imajo en sam cilj: da bi rastline dobro uspevale. Ker naš podnebni pas ne omogoča optimalnih pogojev za gojenje rastlin vse leto, so najboljša izbira ravno rastlinjaki. Za cenik zanje se osebno obrnite na podjetje RAR Novi, saj je zaradi specifik posameznega izdelka cena odvisna od konkretnega primera. Pri gojenju rastlin v takšnem okolju je pomembno, da je folija za rastlinjake kakovostna in ustrezno izbrana. Naši rastlinjaki (prodaja vključuje tudi svetovanje) so izdelani iz stabiliziranih UV folij EVA, ki so večplastne in z notranje strani prostirosne, s čimer se vzpostavi idealne pogoje za uspevanje rastlin.

Profesionalni rastlinjaki po meri - cenik glede na specifike izdelka

Poleg vrtnih hobi rastlinjakov za ljubiteljske vrtičkarje so v podjetju RAR Novi na voljo tudi profesionalni rastlinjaki za resne gojitelje rastlin. Cenik zanje ni enoten, saj vsakega izmed njih popolnoma prilagodimo posameznemu uporabniku in njegovim potrebam. Folija za rastlinjake je izjemno kakovostna in ima življenjsko dobo kar od 4 do 6 let, na voljo pa vam je tudi vsa profesionalna oprema, od miz in namakalnih sistemov do nadzornih in alarmnih sistemov. Najbolj veseli pa smo, da prodaja narašča, kar dokazuje, da naši rastlinjaki brez težav dosegajo ustrezne standarde tudi na področju profesionalne vzgoje rastlin.

RAR NOVI | Rastlinjaki cenik, rastlinjaki prodaja, folija za rastlinjake - povezave do naše spletne strani: