Majice za 20 let in druge zabavne ideje za rojstne dni

Majice za 20 let so le ena izmed neštetih možnosti, ki jih lahko izberemo med pestro ponudbo zabavnega tekstila podjetja PromoTT. Praznovanje rojstnega predstavlja večini ljudi enega najlepših dogodkov v življenju, kajti to je čas veselja, sreče in ustvarjanja prijetnih spominov. Ko podoživljamo utrinke otroških let, nam pride najprej na misel, kako smo se zabavali s prijatelji, se veselili torte in z nestrpnostjo pričakovali darila. Zakaj bi bilo v odrasli dobi drugače?

Rojstnodnevno slavje je vendar nepozaben dogodek za vsakogar, ne glede na starost. A včasih se zgodi, da smo ob povabilu v zadregi glede izbire darila. Želimo podariti nekaj izvirnega in praktičnega, nekaj, kar bo slavljenca spravilo v dobro voljo. Kadar to osebo dobro poznamo in jo želimo presenetiti z unikatnim darilom, ne moremo zgrešiti z nakupom recimo smešne majice za 60 let s fotografijo slavljenca.

Tudi ko praznujemo svoj jubilej, lahko razveselimo zbrano družbo s humorno izjavo na oblačilu, ki bo hkrati označevala našo starost. Običajno ta način uporabimo ob pomembnih okroglih obletnicah. Skoraj si ne znamo predstavljati "abrahama" brez smešne majice za 50 let. Za to priložnost obstaja veliko razigranih motivov, upoštevati pa moramo tudi osebne preference.

Rojstni dan je dogodek, ko povabimo družino in najljubše prijatelje. Če se bližamo okrogli tridesetici, lahko vsem priskrbimo enake smešne majice za 30 let in jih popestrimo z zabavno staro sliko, vzdevkom ali prijetnim spominom, ki bo začinil dogajanje. Skupinska fotografija bo tako še bolj zanimiva, smešne majice za 30 let pa bodo vsem udeležencem ostale v spomin na nepozabno druženje. 

Majice za 20 let

Divja zabava ne sme miniti brez zabavne majice za 20 let

Pri starosti 20 let se na nek način dokončno poslavljamo od najstniških let, saj smo z eno nogo že stopili v odraslo dobo življenja. Pri organizaciji zabave dne se zato ravnamo glede na osebnost in smisel za humor tistega, ki praznuje. Personalizirane zabavne majice za 20 let bodo zagotovo prinesle veliko smeha in veselja ob tej posebni obletnici. Prijatelji bi gotovo izbrali kakšen motiv penečega se vrčka piva ter slavljenca na ta način pospremili v klub odraslih.

MAJICE ZA 20 LET

Starši pa bi na oblačilo raje natisnili kakšno anekdoto iz časa odraščanja ter s tem opomnili na ljubezen in skrb, ki jo gojijo do slavljenca. Stara družinska fotografija, ki je že zdavnaj izgubljena ali prikupna slika iz otroštva, na katero so že vsi pozabili, se odlično ujameta z duhovitim sporočilom, ki ga želijo posvetiti svojemu otroku. Hčerki, ki praznuje 20. rojstni dan, lahko namesto vsakdanjega voščila "vse najboljše" z napisom "kraljice so rojene julija" na edinstven način sporočijo, da je kljub vstopu v odrasli svet za njih še vedno neprecenljiva in da jo bodo vedno imeli radi.

Smešne majice za 30 let

Personalizirane smešne majice za 30 let

Ali iščete nekaj pomenljivega, kar bi lahko sporočili prijatelju, ki ob svojem prelomnem 30. rojstnem dnevu potrebuje malo motivacije na novi karierni poti? Morda prijateljica razmišlja o tem, da bo počasi napočil čas za poroko? Preprosto, a navdihujoče natisnjeno sporočilo, je lahko ganljivo darilo ob tej priložnosti. Besede imajo močan vpliv, zato lahko smešne majice za 30 let, z natisnjenim osebnim sporočilom predstavljajo globoko vez med prijatelji in družinskimi člani.

Ponujajo enkratno priložnost, da svoje najdražje na njihov poseben dan presenetimo in jim pomagamo, da se bodo počutili ljubljene in sprejete. Na pragu tridesetice smo polni elana, ciljev za prihodnost, v nas pa je ogromno mladostne energije, da se še vedno znamo odlično zabavati. Duhoviti napisi, kot na primer "Ne morem biti miren, saj imam rojstni dan", so zato več kot primerni slavljence, ki se na svoj okrogli jubilej prepustijo nepozabni zabavi.

Smešne majice za 50 let

Sami oblikujte smešne majice za 50 let

Praznovanje "abrahama", kot v žargonu imenujemo pol stoletja življenja, predstavlja pomemben dogodek za zbrano družbo, zato imamo običajno z organizacijo praznovanja veliko dela. Nekateri ljubijo velike bučne zabave, kjer je slavljenec obkrožen s številnimi znanci in prijatelji. Pogosto se uporabljajo tematske dekoracije, kot so baloni, prtički, krožniki in drugi dodatki, ki ustvarjajo praznično vzdušje. Spet drugi organizirajo posebne izlete ali potovanja, da bi skupaj z abrahamovcem ustvarili nepozabne spomine.

Smešne majice za 50 let lahko dodatno popestrijo zabavo, sploh kadar je motiv na njih presenečenje za slavljenca. Če gre za sproščeno druženje v zasebnem krogu, je v navadi, da mora slavljenec opravljati zabavne naloge, ki mu jih pripravijo prijatelji. Z besedilom lahko poudarimo humorne izjave, kot so: "Nisem star 50 let, imam 18 let in 32 let izkušenj" in podobno. Dodamo lahko bogat, barvit slog pisave, da bo motiv videti še privlačnejši.

Majice za 20 let

Ne branite se smešne majice za 60 let, kajti je starost le številka

Častitljiv 60. jubilej je radostni opomnik na minulo življenjsko obdobje in tisto, ki šele prihaja. Običajno že preštevamo, koliko delovnih tednov ali mesecev nas še loči od zasluženega odhoda v pokoj, zato je to priložnost, da se poveselimo s sodelavci na delovnem mestu.

Ti velikokrat pripravijo cel kup presenečenj in se skupaj z nami nasmejejo prigodam, ki smo jih doživeli v službi ali privatnem življenju. "Stara sem 60 let, a ne pozabite, da je starost le številka!" je ena od pogosto uporabljenih misli, ki krasi smešne majice za 60 let, zato je primerno darilo, ki bo vsem pričaralo nasmeh na obraz. S tem preprostim, a ljubečim načinom nam sodelavci pokažejo, koliko jim pomenimo.

Smešne majice za 60 let

PromoTT priskrbi darila za vse priložnosti

Starost je res samo številka. Praznovanje abrahama brez smešne majice za 50 let ali rojstnodnevne zabave pred vstopom v pokoj brez smešne majice za 60 let si res ne znamo predstavljati. Gre za izvirna darila, ki jih lahko prilagodimo slavljencu na nešteto načinov.

V našem podjetju vam pri tem pomagamo in ne glede na priložnost izdelamo vse vrste promocijskega tekstila in drugih izdelkov, primernih za darila. Prisrčno vabljeni na našo spletno stran.

Smešne majice za 30 let