Pošlji povpraševanje

Kakovostna in moderna vhodna vrata

Za sodobne hiše moderna vhodna vrata pomenijo zaokrožitev njihove zunanje podobe. Vizualno in estetsko dopolnijo arhitekturni slog objekta, prav tako pa je bistven njihov prispevek k funkcionalnosti – z zagotavljanjem varnosti in udobja doma. Moderna vhodna vrata Pirnar se s kakovostno in natančno izdelavo, z uporabo tehnoloških inovacij in s pozornostjo na detajle izvrstno podajo k vsakemu hišnemu vhodu. Moderen videz vrat dosežemo s sodobnimi oblikovalskimi pristopi. To lahko po eni strani pomeni čiste linije in minimalizem, a še zdaleč ne uniformiranosti ali dolgočasnosti. Z izvirnimi rešitvami ustvarimo unikatna vrata, ki jih bogatijo pestre možnosti detajlov, usklajenih v smiselni celoti. In prav to omogoča, da so vrata edinstven izdelek, ki izraža individualnost – tako življenjskega stila stanovalcev kot sloga hiše. Ob dovršeni vizualni podobi imamo v sodobnem času tudi visoke zahteve glede uporabniške vrednosti in učinkovitosti vhodnih vrat. Ta morajo nuditi odlično zvočno in toplotno izolacijo. Tako bomo s kompaktnimi vrati, ki dobro tesnijo, zaščiteni pred hrupom zunanje okolice, prav tako pa bomo lahko prijetno bivali v zavetju toplega doma. Zasnova modernih vhodnih vrat vključuje tudi tehnične inovacije in izboljšave, ki ključno prispevajo k varnosti doma. V izdelavo Pirnarjevega vhoda vključujemo elektronske sisteme za zaklepanje brez ključa – uporabi se lahko številčna koda ali kartica, med najnovejše sisteme pa sodita čitalnik prstnih odtisov in tehnologija za prepoznavanje obrazov. Moderna vrata najdete v naših kolekcijah, izdelamo jih tudi po meri.

Alu vhodna vrataModerna alu vrata

Alu vhodna vrata: zanesljivost in varnost

Najboljši izkoristek vseh prednosti, ki jih prinašata dizajn in izdelava modernih vrat, pomenijo alu vhodna vrata. Aluminij ima kot material odlične konstrukcijske lastnosti. Je trpežen material, ki omogoča izgradnjo trdnih in robustnih vrat, ki jim vremenski vplivi zlepa ne pridejo do živega. So stabilna, zagotavljajo dolgotrajno uporabnost in jih je enostavno vzdrževati. Iz aluminija lahko izdelamo vrata poljubnih velikosti in oblik. Brezhibno bodo uporabna tudi pri nadstandardnih dimenzijah (višina do 2700 mm in širina do 1260 mm). Material je možno poljubno oblikovati – od klasičnih vzorcev do bolj drznih potez, zelo različne učinke pa lahko dosežemo tudi s kombinacijo s steklom ali lesom. Poleg tega je aluminij mogoče pobarvati v številne odtenke barve, pri čemer je možno praškasto barvanje ali lakiranje. Za alu vhodna vrata seveda lahko izberete enega od modernih načinov elektronskega odklepanja, jih ozaljšate z elegantnim potezalom, za primerno osvetlitev predsobe ali hodnika pa poskrbite še z izbiro stranskih obsvetlob.

Elegantna vhodna vrata: spoznajte naše kolekcije

Eleganca je med glavnimi lastnostmi, ko opisujemo moderen dizajn. Elegantna vhodna vrata zato najdete v vseh naših kolekcijah. Elegantnost vrat serije Pure se skriva v ravnih linijah oziroma poravnanih površinah posameznih modelov. Prestižno in kreativno oblikovana je kolekcija Multilevel z zasnovo vrat v več ravneh. Linija vhodnih vrat Classico predstavlja modele, ki jih odlikuje večna eleganca tradicionalnih vzorcev in oblik, združena s sodobnimi pristopi k obdelavi. Kolekcija Premium z brezhibno zasnovo ustreza izbranemu okusu in sodobni eleganci daje pridih romantike. Vrhunski eleganten videz imajo tudi naša vhodna vrata OneTouch (nagrajena inovacija s potezalom, ki se samodejno izvleče ali uvleče z aktiviranjem preko čitalnika prstnega odtisa) ter Pirnar Theatrica (ravna vhodna stena, ki se prav tako odpira in zapira le lastniku – s sistemom prepoznave obraza).

Alu vhodna vrata

Čudovita vhodna vrata s steklom

Prefinjen videz in lep dekor vhodnim vratom zagotovi tudi vgradnja steklenih elementov, ki v prostor prinesejo več dnevne svetlobe. Izberete lahko prozorna ali satinirana stekla, ta se lahko okrasijo z domiselnimi motivi, vitraži, možne so različne barvne obdelave. Za dobro izolacijo uporabimo tri- ali štirislojna stekla s termičnimi mostovi.

Pirnar One touch

Vhodna vrata po meri

Ponujamo vam izdelavo vrat po naročilu in upoštevamo vaše želje glede materialov, barv, površinske obdelave in drugih detajlov. Tako ustvarimo hišni vhod, ki izraža vašo individualnost in kar najbolj ustreza vašemu slogu.