Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Ste se že kdaj vprašali, zakaj se v spletnih iskalnikih, kot so Google, Najdi.si in Bing, določeni zadetki nahajajo pred drugimi? Je vrstni red rezultatov naključen? Odgovor je seveda NE. Največjo vlogo pri razvrstitvi rezultatov ima tako imenovana optimizacija spletnih strani (SEO). Če je določena internetna stran pravilno zgrajena in optimizirana, bo v očeh spletnih iskalnikov pomembnejša od drugih ter posledično za izbrano ključno besedo uvrščena na višje mesto iskalnika.

 

Kaj za doseganje visokih pozicij potrebuje vaša stran?

Pomemben element optimizacije spletne strani je kakovostna in unikatna vsebina na vaši internetni strani. Če boste vsebino le od nekod prekopirali, bo prišlo do podvajanja vsebin, kar bo Google kaznoval in vašo stran odstranil iz rezultatov iskanj. Vsebine na spletni strani morajo biti tudi pravilno zgrajene – uporaba naslovov, odebeljenega in poševnega teksta, ključnih besed in podobno. Pomembne so tudi meta oznake, predvsem meta naslov in meta opis posamezne podstrani.

 

V podjetju Vsisi d.o.o. optimizacija spletnih strani poteka na profesionalen in dosleden način, saj se vsaki stranki posvetimo individualno in pri delu upoštevamo vse prej naštete elemente.

 

Optimizacija spletne strani z grajenjem povezav

Če v Google vtipkate frazo »link building«, kar v slovenščino prevedemo kot »grajenje povezav«, vam iskalnik ponudi skoraj 2 milijardi rezultatov. Vidite lahko, da gre za izjemno pomemben del optimizacije spletne strani. Bistvo je v tem, da več kot ima vaša stran KAKOVOSTNIH povratnih povezav, bolj pomembna je v očeh spletnih iskalnikov in višje pozicije dosega. Naj še enkrat poudarimo, da morajo biti povezave kakovostne, saj veliko število slabih povezav vaši strani lahko le škodi. Optimizacija spletnih strani se osredotoča predvsem na grajenje tematskih povezav, torej iz vsebin, ki so sorodne vsebini na vaši spletni strani.

 

Zakaj vam optimizacija spletne strani koristi?

Optimizacija spletne strani zvišuje pozicije vaše internetne strani v spletnih iskalnikih. Ker se kar 80 % celotnega obiska realizira s prve strani iskalnika Google, kjer je prikazanih prvih deset rezultatov,  je odgovor na zgornje vprašanje popolnoma enostaven in logičen:

 

VIŠJE POZICIJE - VEČ KLIKOV - VEČ OBISKA - VEČ POVPRAŠEVANJ - VEČJA PRODAJA

 

Kaj je Vsi.si in na kakšen način poteka optimizacija spletnih strani?

Vsi.si je orodje za grajenje kakovostnih tematskih povezav, nov vir obiska in nov vir povpraševanj. Postopek optimizacije je enostaven in hiter, od vas pa bomo potrebovali le nekaj osnovnih informacij. Postopek je torej sledeč:

  • Pregled vaše internetne strani
  • Izbor optimalnih ključnih besed za vašo dejavnost
  • Priprava unikatnih optimiziranih vsebin
  • Objava vsebin na Vsi.si in gradnja povezav na vašo internetno stran
  • Svetovanje glede morebitnih izboljšav vaše internetne strani

 

BREZPLAČNA ANALIZA

 


PRIPOROČAMO – mesečna optimizacija spletne strani

Izjemne rezultate dosegamo z mesečno optimizacijo spletnih strani, kjer za naročnika vsak mesec objavimo dogovorjeno število vsebin. Ne spreglejte naših ugodnih paketov in referenc, ki pričajo o profesionalnih in kakovostno opravljenih storitvah.

 

REFERENCE

Dimniki Hočevar (dimniki, inox dimniki)

Kuhinje Erjavec (kuhinje, klasične kuhinje, moderne kuhinje)

Kozmetični salon Nika (kozmetični salon)

Inštalacije Štrus (toplotna črpalka zemlja voda)

RAR Novi (rastlinjaki, steklenjaki)

Postelja (postelje, ležišča)

AC Velič (menjava pnevmatik)

 

Vsi.si – optimizacija spletnih strani za večjo prepoznavnost na spletu.