Korekcijska očala in korekcijska sončna očala v optiki Babnik J

Korekcijska stekla za korekcijska in sončna očala svetovno znanih blagovnih znamk
V naši optiki v Ljubljani lahko izbirate med okvirji in stekli za korekcijska očala in korekcijska sončna očala priznanih blagovnih znamk. Korekcijska očala in korekcijska sončna očala pa niso edina možnost, da izboljšate vaš vid. Ponujamo vam tudi mehke in poltrde kontakte leče, barvne leče z dioptrijo ter vse ostalo, kar potrebujete za vzdrževanje leč in očal, kot so krpice za stekla in tekočina za leče.

Korekcijska očala Korekcijska stekla za korekcijska očala | Izberite ustrezna stekla za očala

Prava korekcijska stekla za očala pa tudi za korekcijska sončna očala vam lahko izbere in izdela le optik. Ta niso odvisna le od dioptrije, temveč je pri odločitvi, katera stekla za očala boste izbrali, pomembna tudi razdalja med zenicama. Serijsko izdelana korekcijska očala in korekcijska sončna očala tega ne upoštevajo, zato se vaš vid lahko zelo poslabša.

Korekcijska sončna očala | Zaščita pred škodljivimi UV žarki in korekcijska stekla v enem

Korekcijska sončna očala lahko vsebujejo tudi zaščito pred sončnimi žarki. Stekla za očala so izdelana po meri tako kot vsa ostala korekcijska stekla ob enem pa vas s prilagodljivo zatemnitvijo ščitijo pred škodljivimi UV žarki. Kot vsaka očala, so tako korekcijska kot sončna očala tudi pomemben modni dodatek, zato vam pri nas tudi svetujemo tako s strokovnega kot z estetskega vidika. Obiščite nas!

Korekcijska sončna očala

Za še več podrobnosti vabljeni tudi na našo spletno stran!