Alu les okna imajo mnogo prednosti pred drugimi modernimi okni

Alu les okna so danes vse bolj zaželena, saj se ljudje zavedajo pozitivnih lastnosti obeh materialov. Tudi v podjetju Lesena okna in vrata Nagode d. o. o. se zavedamo, da lahko s kombinacijo različnih materialov od vsakega iztržimo prav to, kar potrebujemo in kar je za okolje najboljše. 

Les kot naravni material diha in ustvarja zdravo in udobno bivalno klimo. Prav tako deluje anti-alergeno in je izjemno izolativen. Alu les okna ponujajo tako odlično toplotno kot tudi zvočno izolacijo. S pomočjo aluminija lahko, poleg visoke obstojnosti, dosežemo tudi moderen videz oken. 

Alu les okna so primerna za vgrajevanje v objekte, kjer želimo zagotoviti dobro toplotno izolativnost. Poleg tega bo lesen okvir, ki ga vidimo od znotraj v prostor vnesel do mačnost in udobje, okna pa bodo na zunaj z aluminijastim okvirjem izgledala izjemno moderno. 

Aluminij lahko izbiramo v različnih barvah, najdemo pa ga celo v imitaciji lesa. Alu les okna so obstojna in odlično odporna na vse vremenske vplive, katerim so izpostavljena. Primerna so tako za domove, kot za večje poslovne zgradbe, ki zahtevajo skladen dizajn gradnje in opreme. Prostori, opremljeni z alu les okni, nudijo udobno bivanje, obenem pozitivno vplivajo na zdravje in dobro počutje ljudi.

Alu les oknaProtivlomna okna

Moderen videz in visoka obstojnost alu les oken

Alu les okna, ki jih izdelujemo v podjetju Okna in vrata Logatec d. o. o. se lahko pohvalijo z izjemno modernim dizajnom. Sestavljajo jih ravne in čiste linije ter ostri robovi, ki odlično sovpadajo z modernimi stavbami. Danes lahko lesene elemente popestrite s številnimi barvami in odtenki ter tako dodate piko na »i« celotnemu in dovršenem izgledu svojega doma. 

Lazurne in pokrivne barve, ki jih uporabljamo, zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost oken, obenem pa so človeku in okolju prijazne saj so izdelane na vodni osnovi.

Moderna okna po meri

Protivlomna okna bodo zagotovila popolno varnost vašega doma

Tatvine in vlomi, so v teh časih žal vse pogostejši, veliko ljudi pa se za menjavo oken odloča prav zato, ker njihova prejšnja okna prebivalcem ne zagotavljajo dobre varnosti. Les alu okna, ki jih proizvajamo pri nas, niso zgolj čudovita in moderna, saj smo poskrbeli tudi za protivlomno varnost. 

V današnjih časih je nujno potrebno, da svoj dom zaščitimo pred obiski nepridipravov, zato smo v podjetju razvili okovja, ki zagotavljajo popolno varnost. Uporaba kakovostnih materialov, natančna izdelava ter okovje renomiranih proizvajalcev, visoko stopnjo zaščite zagotavljajo že v standardnih izvedbah oken. Z nadgradnjo vgrajenega okovja ter vgradnjo ustreznih varnostnih stekel in pololiv, pa je dosežena varnostna zaščita do RC2 varnostne stopnje. 

Povečano protivlomno zaščito, okna dosegajo tudi v načinu zračenja s posebnim pogonom okovja, ki omogoča motorno krmiljeno zapiranje okenskega krila obenem pa tudi vzporedni odmik okenskega krila za pribl. 6 mm. Tudi v takšnem odprtem načinu je sistem certificiran za protivlomno okno do standarda RC2.

Moderna okna - alu les okna prednosti

Moderna okna so prava izbira za vsak objekt

Vas zanima več o prednostih alu les oken? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o ponudbi, ki smo jo pripravili za vas. Ponujamo vam tudi izdelavo oken po meri. Seveda smo vam za vsa vprašanja na voljo tudi po telefonu. Veseli bomo vašega klica in vam podrobno razložili o vsem kar vas zanima.

Zamenjajte svoja okna za alu les okna