Košara za perilo v kopalniški omarici je zelo praktična


Košara za perilo je nepogrešljiv pripomoček, ki ga najdemo v čisto vsakem domu. Z njeno pomočjo na enostaven način zbiramo umazano perilo na enem mestu in ga nato zlahka prenesemo do pralnega stroja. Težava lahko nastane le, če je koš za umazano perilo nekje na vidnem mestu, ko dobimo obiske.

Ker si nihče ne želi gledati umazanih oblek, je najboljša rešitev kopalniška omarica s košem za perilo. Tako so nemalokrat popackane obleke vedno skrite pred radovednimi pogledi, poleg tega pa so zbrane v neposredni bližini pralnega stroja. Napolnjena košara za perilo lahko hitro postane precej težka, zato je zelo praktično, če je ni potrebno prenašati. V nadaljevanju si preberite vse pozitivne učinke njene uporabe in zakaj bi jo morali imeti v vsakem domu.

kosa-za-umazano-perilo


Zakaj izbrati kopalniško omarico s košem za perilo?


Enostavno in zabavno razvrščanje oblačil

Če naravnost sovražite razvrščanje oblačil, naj vam zaupamo, da vsekakor niste edini. Sortiranje velikega kupa oblek je zamudno in dolgočasno opravilo, zato je veliko bolj praktično, da oblačila razvrščate sproti. Košara za perilo, ki se nahaja v kopalniški omarici, je v resnici sestavljena iz dveh ločenih košev za perilo, zato je sortiranje zelo enostavno. Kako boste oblačila razvrstili je sicer odvisno od vašega življenjskega sloga in navad. V enem košu za umazano perilo lahko npr. zbirate svetla oblačila, v drugem pa temna. Pomembno je le, da imate obeh vrst oblačil količinsko približno enako, saj sta košari za perilo enako veliki – 60 l.


Enostavno prenašanje

Oba koša za umazano perilo imata veliko lukenj, kar zelo olajša prenašanje. Vanje enostavno zataknete prste in umazano perilo preprosto odnesete do pralnega stroja. Dolgočasno prelaganje oblačil v pralni stroj bo postalo stvar preteklosti, saj jih boste lahko kar stresli direktno v boben.


Estetski videz

Če vam košara za perilo vedno hodi v napoto, saj grdo izgleda in se vanjo neprestano spotikate, je tovrsten koš za umazano perilo super rešitev. Ker so v kopalniški omarici s košem za perilo oblačila tako lično skrita, končno več ne boste imeli stalno slabe vesti, da jih še niste oprali. Tudi sama omarica izgleda zelo estetsko, saj je lahko izgleda popolnoma enako kot ostalo pohištvo v vaši kopalnici.

kopalniska-omarica-s-kosem-za-perilo


Različni načini odpiranja

Ali med sortiranjem in odlaganjem perila zelo hitro začutite bolečine v hrbtenici? Naj vas razveselimo – zdaj se vam končno več ne bo potrebno sklanjati, saj je koš za umazano perilo skrit v kopalniški omarici dvignjen od tal.


Izvlečna košara za perilo

Najenostavnejši način odpiranja kopalniške omarice s košem za perilo je izvlečna omarica. V njem sta pritrjena dva koša za umazano perilo, ki poskrbita, da oblačil več nikoli ne boste napačno razvrstili. Če se tudi ostale omarice v vaši kopalnici odpirajo na tak način, je to najboljša rešitev, saj ne boste opazili, da bi posebej izstopala.

izvlecna-kosara-za-perilo


Omarica brez ročaja

Kopalniška omarica s košem za perilo se lahko odpira tudi popolnoma neslišno, saj za to poskrbi AIRMATIC dušenje. Tako rekoč boste popolnoma pozabili, da sploh obstaja.


Koši za perilo na kip

Košara za perilo na kip se odpre na podoben način kot izvlečen koš. Na voljo je več različnih dimenzij, zato jo lahko prilagodite svojim željam in potrebam.


Koši za perilo s pedalom

Za tiste z bolečinami v hrbtenici, je nožno odpiranje najboljša rešitev, saj se vam ne bo potrebno sklanjati niti pri odpiranju niti zapiranju.


Koš za umazano perilo s senzorjem

Nastavite nogo pod LED lučko in omarica se bo odprla sama od sebe. Enostavneje bi že težko bilo!

kos-za-umazano-perilo