Električna polnilnica omogoča namestitev praktično povsod

Električna polnilnica je nekaj kar potrebujete, ali pa boste kmalu potrebovali tudi vi. Zakaj? Sodobna in osveščena družba se vse bolj usmerja k ohranjanju narave in zmanjševanju izpustov ogljikovega dioksida v okolje, zato se na vseh področjih življenja in zadovoljevanja človekovih potreb, pojavljajo inovacije, ki delujejo s pomočjo zelene energije.

Avtomobilska industrija z razvojem in proizvodnjo električnih vozil, vztrajno in odločno napreduje v to smer. Vozila na električni pogon je mogoče vse pogosteje opaziti tudi na slovenskih cestah, saj se povpraševanje po njih konstantno veča. Zaradi vse pogostejših nakupov električnih vozil, pa se je povečalo tudi povpraševanje po električnih polnilnicah oz. polnilnih postajah.

Električna polnilnica za vsak dom in podjetje

Polnilna postaja omogoča enostavno in hitro polnjenje v domači garaži, na dvorišču hiše ali celo stanovanjskega bloka. Kljub temu, da so javne polnilnice za električna vozila že precej razširjene, je za brezskrbno in kar se da udobno uporabo, priporočljivo poskrbeti za domače polnjenje, za kar se večina kupcev električnih vozil slej kot prej tudi odloči.

V času pred nakupom, se pojavijo mnoga vprašanja, na katera v našem podjetju radi odgovorimo in razložimo strankam vse podrobnosti, saj se zavedamo, da je elektro polnilnica (še posebej brezžična polnilna postaja) razmeroma novi proizvod na tržišču, katere ljudje še ne poznajo dovolj. 

Obiščite nas in razložili vam bomo vse o moči in času polnjenja posamezne električne polnilnice, o potrebnem polnilnem kablu (pri določenih vozilih je že vključen v serijsko opremo avtomobila), o tipih vtičev in vključitvi polnilne postaje v omrežje ter vam nudili vso ostalo potrebno razlago, o uporabi, nadzoru in varnosti.

Polnilna postaja

Visokokakovostna električna polnilnica je odlična rešitev

Polnilnica za električna vozila, postavljena doma ali v podjetju, pomeni prihranek pri času, ki je danes skorajda najbolj pomemben, prav tako pa nudi brezskrbnost, saj se baterija avtomobila enostavno napolni čez noč ali med delovnim časom.

Poleg tega, da električna polnilnica spada v visokokakovostni razred, je tudi elegantna na pogled in enostavna za uporabo ter upravljanje. Z elektro polnilnicami je mogoče rokovati preko spletne oz. mobilne aplikacije, kar je še dodatna prednost, njihova namestitev pa ne predstavlja nobenih težav.

Stranke običajno najprej vprašajo za čas, ki je potreben da je baterija popolnoma napolnjena. Ta je odvisen od vrste vtičnice oz. polnilca, traja pa nekje od 35 minut do 12 ur. Določeni tipi brezžičnih polnilnih postaj (tudi klasičnih) imajo zmožnost dinamičnega prilagajanja moči polnjenja, kar pripomore, da so še dodatno energijsko varčni. Mogoče jih je priklopiti tako na enofazni kot na trifazni tok in jih prilagajati glede na dane pogoje.

Splošna E-mobilnost ni več tako oddaljena kot se mogoče zdi, saj razvoj električnih vozil in polnilnih postaj izjemno hitro napreduje, prav tako pa so zahteve po ohranjanju okolja vedno strožje. Prav nič ni narobe že danes razmisliti o tem, kar bo morda pojutrišnjem postalo nujno.

Brezžična polnilna postaja

Brezžična polnilna postaja, združljiva z vsemi električnimi avtomobili

Brezžična polnilna postaja, ki je zasnovana tako, da je združljiva z vsemi električnimi vozili, je odlična rešitev za podjetja, katera imajo v svojem voznem parku različne tipe in modele električnih avtomobilov. Za polnjenje na brezžični polnilni postaji potrebujete dovoljenje za dostop preko posebne aplikacije ali posebno kartico, ki nudi uporabo različnih komunikacijskih metod za povezavo.

Električne polnilnice z dvojno vtičnico omogočajo polnjenje dveh vozil hkrati, pri postopku polnjenja pa se podatki prenašajo oz. beležijo posamično. Dobra lastnost je, da so elektro polnilnice odlično zaščitene pred nepooblaščeni dostopi s posebnimi sistemi, kateri preprečujejo odklop med polnjenjem in zlorabo v stanju pripravljenosti.

Modeli, polnilnic za električna vozila, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani so zasnovani tako, da optimizirajo polnilne čase, kar pripomore pri zniževanju stroškov električne energije in njenem maksimalnem izkoristku.

Polnilnic za električna vozila

Polnilnica za električna vozila - razmišljate o nakupu elektro polnilnice?

Če razmišljate o nakupu, se lahko dogovorimo za ogled in svetovanje na mestu montaže, kjer vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in vam pomagali poiskati najboljšo rešitev. Strokovno in s pomočjo mnogih izkušenj, bomo hitro in kvalitetno poskrbeli za vgradnjo polnilnice za električna vozila in uredili priklop do vaše elektro omarice.

Električna polnilnica - prenosna