Žaluzije za Nagodeti okna – pvc okna

Žaluzije – novo v naši ponudbi. Proizvajamo zunanje žaluzije  debeline 80 mm. žaluzije spadajo v najvišji razred za zunanja senčila. Žaluzije so izdelane iz najkakovostnejšega aluminija. Lamele žaluzij pa so večstopenjsko lakirane, tako so žaluzije odporne proti zunanjim vplivom. Robovi lamel žaluzijso zaobljeni, zato da so zunanje žaluzije bolj čvrste in stabilne. Zaobljenost lamel poudari tudi estetskost zunanje žaluzije. Zunanje žaluzije so na voljo v dveh oblikah lamel, ki jih pritrdimo na pvc okna.

 

Žaluzije


Žaluzije, rolete in senčila

Nagodeti pvc okna lahko dodatno estetsko poudarite z uporabo žaluzije, rolete ali senčila. Pvc okna in montaža pvc oken je del naše kvalitetne ponudbe. Pvc okna pridejo še posebej do izraza z uporabo žaluzije z zaobljenimi lamelami ali z uporabo rolete za okna. Le-te tako kot rolete za okna, kontrolirajo prepust količine svetlobe skozi vaša pvc okna. Z reguliranjem kota lamel žaluzije lahko nadzirate svetlobo in svojo zasebnost. Žaluzije lahko namestimo na alu okna, pvc okna ali alu – pvc okna, primerna so za vsa Nagodeti okna.

 

Žaluzije in zunanje žaluzije

Žaluzije za Nagodeti okna – pvc okna, so dobro nadomestilo za rolete za okna ali senčila. Tudi naše rolete za okna služijo svojemu namenu, tako da izbiro ali nakup rolete za okna oziroma zunanje žaluzije  prepuščamo vam.  žaluzije so namenjene zaščiti večjih steklenih površin. Senčila in rolete pa se uporabljajo predvsem kot rolete za okna. Žaluzije lahko uporabljate za senčenje balkonskih rož, žaluzije pa imajo same po sebi tudi dekorativno funkcijo. Lamelne trakove za  žaluzije oziroma zunanje žaluzije upravljate z mono komandnim drogom. Za več udobja pa se lahko zunanje žaluzije  upravljajo z elektromotorjem.

 

Nagodeti okna – pvc okna in kakovostne žaluzije

Nagodeti okna – pvc okna so primerna za zaščito s pomočjo roletesenčila ali žaluzije. Rolete oziroma rolete za okna vas lahko skupaj s komarniki poleti ščitijo pred nevšečnostmi. Ne glede na to ali se odločite za nakup rolete ali zunanje žaluzije, vam lahko hkrati vgradimo še okenske police. Žaluzije so vam tako kot rolete za okna in senčila na voljo v več odtenkih in barvah.


Nagodeti okna in žaluzije:
  • Žaluzije
  • Pvc okna
  • Rolete
  • Senčila
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
NAGODETI LOGATEC OKNA-VRATA-SENČILA d.o.o.
Naslov
IOC Zapolje III 4
1370 Logatec
01 7509282
Seznam fraz
žaluzije, Pvc okna, Rolete, Senčila
ZEMLJEVID