Kovinska strešna kritina

Pri Metrapanu najdete različne vrste kovinskih strešnih kritin z izolacijo ali brez, v različnih barvah, oblikah in dimenzijah.

Kovinski strešni paneli

Kovinska strešna kritina

Kovinske kritine s posipom

Kovinska kritina s posipom Ikotile

Če se odločate za novo strešno kritino, s kovinsko kritino ne boste zgrešili. Ne le, da je trpežna in ima dolgo življenjsko dobo, ta hip je cena kovinske strešne kritine izredno ugodna. Montaža strešne kovinske kritine je enostavna in hitra, saj kovinske plošče potekajo od slemena do žleba v enem kosu. Dobra lastnost je tudi ta da, lahko kovinsko strešno kritino namestimo na že obstoječo kritino.

Pri nas vam nudimo zares najbolj ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Cena kovinske kritine je sicer odvisna od površine strehe, arhitekturnih elementov, zahtevnosti in barve, vendar vam zagotavljamo, da boste z našo montažo, kvaliteto in ceno zagotovo zadovoljni.

Oglejte si seznam pooblaščenih krovcev >>

Kovinske strešne kritine so lahko narejene iz različnih materialov, najbolj pa so v uporabi jeklo, baker in cink, na vašo zahtevo pa lahko izdelamo kritino tudi iz cinka in titana. 

Kovinske strešne kritine s posipom

Kovinske strešne kritine s posipom Ikotile so izdelane tako, da so odporne na vse vremenske razmere in neprilike. Kljubujejo še tako močnim sunkom vetra. Ponašajo se z vzdržljivostjo in močjo ter posledično dolgo življensko dobo. Za to vrsto kritine nudimo kar 50-letno garancijo. Izbirate lahko med kar 14 različnimi oblikami v 30 barvnih različicah.

Kovinska kritina Ikotile Mistral PrestigeStrešna kritina s posipom Ikotile Viksen

Montaža kovinske strešne kritine na različne objekte

Kovinske strešne kritine so se sprva uporabljale le za industrijske objekte, ki so potrebovali močno zaščito pred ognjem, potresom, snegom, mrazom, vročino in ostalimi neugodnimi vremenskimi razmerami. V zadnjih letih se je trend spremenil in veliko ljudi se odloči, da tudi družinsko hišo prekrijejo s kovinsko strešno kritino. Vzrok za to je zagotovo visoka življenjska doba kovinske strešne kritine, vzdržljivost, elastičnost in lahkost, dobra izolacija, v zadnjem času pa tudi cena. Prav tako je pomembno poudariti, da je sama montaža kovinske kritine enostavna in lahka ter hitra. Ne glede kakšen naklon strehe imate, kovinsko strešno kritino je mogoče namestiti kamorkoli. Prav tako jo lahko položimo na že obstoječo podlago. Zato je primerna tako za adaptacijo starejših stavb kakor tudi za novogradnje. 

kovinska kritina cenaStrešna kritina kovinska