Kotne sedežne garniture oz. izvedbe po meri v vašem domu že v 24 urah

Sedežne garniture so srce vsake dnevne sobe – pogosto pa kar srce doma. Poleg jedilne mize je namreč prav to tisto območje, kjer se najpogosteje zbere vsa družina. Nakup tega kosa zato zahteva kar nekaj premisleka o idealni kombinaciji lastnosti, ki bo združevala praktični  in estetski vidik. Prepričani smo, da se na račun udobja ne bi smeli odpovedati želenemu dekorativnemu učinku – ali obratno. Zlahka imate namreč oboje …

Usnjene sedežne garniture ali tkanina?

Pri izbiri materialov je smiselno upoštevati različne dejavnike. Poleg estetskega učinka, ki ga želite doseči, je vsekakor pomembno tudi to, kakšen je material na otip oziroma koliko udobja zagotavlja. Eden izmed dejavnikov, ki ga morate imeti nedvomno prav tako v mislih, pa je še to, koliko časa in energije ste pripravljeni vložiti v vzdrževanje. V preteklosti so bile najbolj razširjene usnjene sedežne garniture, vendar pa se danes pojavlja vse več materialov, ki prav tako uspešno pričarajo luksuzen občutek v prostoru. Zanimiva alternativa usnjenim sedežnim garnituram so lahko denimo moderne kotne sedežne garniture iz blaga, ki so dobavljive v različnih barvah in katerih pomembna prednost je, da so na otip izjemno udobne in mehke. Končna odločitev pa je seveda vaša, odvisna od vašega okusa in zahtev.

usnjena sedežna garnitura

Kotne sedežne garniture z ležiščem so še posebej udobne

Seveda pa izbira vrste in barve materiala še zdaleč ni edino, o čemer morate razmisliti. Verjetno celo pomembnejša je odločitev glede primernih dimenzij in postavitve. Težava se lahko pojavi tako v primeru premajhnega kot prevelikega pohištva. Upoštevati je torej treba velikost in obliko prostora, da lahko izberete kos, ki bo dovolj prostoren, vendar ne bo povzročil občutka prenatrpanosti. Večinoma so še posebej dobra izbira kotne sedežne garniture v obliki črke L. S kotno postavitvijo namreč izkoristimo prostor, ki bi ostal sicer najverjetneje neizkoriščen. Če bi želeli obenem poskrbeti za to, da bodo imeli vaši gostje vedno na voljo dovolj prostora za udoben počitek, pa vam priporočamo kotne sedežne garniture z ležiščem. 

Nakup modela na zalogi ali izdelava sedežne garniture po naročilu

V salonih Maros se prilagodimo željam vsakega kupca in vam pomagamo pri tem, da najdete opremo, ki bo zares po meri vašega doma. Ena izmed možnosti je naš raznolik nabor modelov, ki so na zalogi. V njem boste našli kotne sedežne garniture in druge oblike, ki so na voljo v različnih materialih in barvah. Med drugim so del stalne ponudbe tudi kotne sedežne garniture z ležiščem. V primeru nakupa enega izmed modelov iz stalne zaloge je možna še posebej hitra dobava, in sicer v roku 24 ur. To pomeni, da bomo model, za katerega ste se odločili, v 24 urah dostavili na izbrani naslov, pri čemer bomo poskrbeli za vnos v stanovanje in za montažo. Hitreje torej skorajda ne gre. Za povrh pa vam ob nakupu modelov, ki so na zalogi, ponujamo vse prej kot zanemarljive popuste. Če med temi modeli ne najdete takšnega, ki bi vam povsem ustrezal, pa so možne še sedežne garniture po naročilu, ki jih izdelamo oz. predelamo v skladu z vsemi vašimi zahtevami. Še pred izdelavo kotne oziroma izbrane sedežne garniture po naročilu pa vam ponujamo brezplačne meritve na domu in pripravo 3D-izrisa.

sedežna garnitura z ležiščem

Kako poteka izdelava vrhunske sedežne garniture?

Verjamemo, da bi morala imeti pri izdelavi pohištva prednost kakovost, zato v našo ponudbo uvrščamo le opremo preverjenih proizvajalcev z dolgoletno tradicijo. Osrednje mesto ima znamka Natuzzi, ki jo tudi uradno zastopamo. Gre za priznanega italijanskega proizvajalca, čigar sedežne garniture so znane po odlični kakovosti, ki je rezultat do potankosti premišljenega postopka proizvodnje, pri katerem je pozornost posvečena celo najmanjšemu detajlu. Pot, ki vodi od prototipa in načrtovanja proizvodnega postopka, se nadaljuje s skrbnim izbiranjem primernih materialov ter zaključi s profesionalnim krojenjem in šivanjem. Kos pohištva, ki nastane, je zato čisti presežek – funkcionalni in estetski!

OBIŠČITE PRODAJNI SALON MAROS