Pošlji povpraševanje

Masažna miza z mnogimi nastavitvami – električna masažna miza

Masažna miza proizvajalca Enraf-Nonius se ponaša z lastnostmi, ki bi jih morale imeti vse mize za manualno terapijo - kakovostjo, trajnostjo in udobjem. Proizvajalec na željo in ideje uporabnikov izpopolnjuje masažne mize z najnovejšimi tehnologijami.

Rezultat tega so uporabniku prijazne, funkcionalne in na pogled privlačne mize za manualno terapijo. Masažne mize so elegantnih in modernih oblik, izdelane pa so iz najkakovostnejših materialov. Ponudba zajema tako enostavne, kot tudi bolj profesionalne modele. 

Električna masažna miza

Vrhunska električna masažna miza ManuMax

Proizvajalec Enraf Nonius predstavlja čisto novo serijo masažnih miz ManuMax. Zaradi tridimenzionalno ukrivljenega predela za glavo je terapija še bolj udobna. Ponaša se tudi z neverjetno stabilnostjo, kar omogoča robusten okvir, ki je zasnovan tako, da omogoča varno delovno obremenitev do 250 kg.

Električna masažna miza vsebuje vsestransko električno delovanje (all-around operation), kar pomeni, da lahko masažno mizo natančno prilagodimo prav vsakemu posamezniku. Značilnost nove generacije masažnih miz ManuMax je tudi sistem koles z mehkim ustavljanjem in digitalno zaklepanje, kar omogoča večje udobje za pacienta in terapevta.

Posebnost nove serije miz za manualno terapijo je masažna miza ManuMax Multi 3.5. Ta ima poleg vseh prednosti še ekskluzivne nastavljive naslone za roke, ki jih lahko spustimo in zasukamo vstran za maksimalno udobje, ko pacient leži na trebuhu.

Prav tako linija masažnih miz ManuMax Examination poleg ostalih značilnosti omogoča udobno podporo tudi najvišjim pacientom. ManuMax Examination 2.2 je sestavljena iz dveh razdelkov in ima izjemno dolg predel za hrbet. Zadnji del mize za manualno terapijo je mogoče prilagoditi tudi celo do 90 stopinj, zato pacient brez težav preide iz ležečega položaja v sedeči.

Hidravlična masažna miza

Stalnost v ponudbi je hidravlična masažna miza Manumed

  • Električna masažna miza Manumed Optimal

Vsestranskost tipa miz Manumed Optimal ponuja sodobnemu in zahtevnemu fizioterapevtu popolno delovno okolje tako za preglede, kot tudi za same terapije. Zaradi električne ali hidravlične strukture, je mogoče prilagajanje položaj pacienta kar med terapijo, brez neprijetnega prestavljanja.

Manumed Optimal električna masažna miza za manualno terapijo je elegantnega videza, hkrati pa je zaradi svoje trdne strukture očitna izbira za terapevta, ki si postavlja visoke cilje glede kakovosti svojega dela.

  • Model Manumed Comfort

Hidravlična masažna miza Manumed Comfort je primerna za različne vrste terapij, saj je prilagodljiva in izjemno udobna za sedenje in ležanje. Ker ima hrbtni naslon, lahko na njej z lahkoto opravljamo preglede.

Vsebuje plinske vzmeti, kar pomeni, da pri preklopu iz sedenja v ležeči položaj pacientu ni treba vstati. Zato je omenjeni model odličen tako za fizioterapevte kot za kozmetike in zdravnike.

  • Masažna miza Manumed ST

Hidravlična masažna miza Manumed ST omogoča izvajanje terapije na kateri koli lokaciji – upravljamo jo s pomočjo nožnega pedala in ne potrebujemo električne energije. Gre za profesionalno mizo izredne stabilnosti in kvalitete ter udobnim oblazinjenjem najvišje kakovosti.

Izdelana je tako, da ima terapevt pod njo veliko prostora za noge, zato lahko terapije brez težav izvaja tudi sede. Ima dodan mehanizem za hitro in enostavno premikanje koles, zato je njena uporaba zelo praktična. Ta električna masažna miza ponuja možnost različnih dodatkov in obstaja v dveh različicah – s hrbtnim predelom ali predelom za glavo.

Miza za manualno terapijo

  • Hidravlična masažna miza Manumed Exercise

Manumed Exercise je zelo širok model, zato je primeren za izvajanje terapevtskih masaž, saj pacientu omogoča stabilno oporo. Za izvajanje nevroloških vaj priporočamo dvodelno izvedbo te hidravlične masažne mize. Vsebuje hidravlični sistem za enostavno prilagoditev višine in sistem za enostaven dvig koles in premikanje.

  • Masažna miza Manumed Basic

Poleg vseh naprednih masažnih miz, podjetje Manet ponuja tudi popolnoma osnovno različico, Manumed Basic. Slednja je namenjena predvsem klasičnim masažam, saj ima fiksno nastavljeno višino, in sicer 80 cm.

Značilnost masažne mize je tudi, da ima dodan predel za glavo, kjer lahko namestimo negativni kot in tako omogočimo lažjo namestitev pacienta pri različnih obravnavah.

Hidravlična masažna miza