Notranja vrata za sodoben dom: vrhunska lesena notranja vrata

Notranja vrata so pomemben element vsakega stanovanja. Njihova funkcija je predvsem v zagotavljanju zasebnosti, ko si je zaželimo. Ob tem pa ne smemo pozabiti, da imajo vse prej kot zanemarljiv vpliv na podobo celotnega stanovanja. Izbirajte torej premišljeno, da boste s končnim izdelkom popolnoma zadovoljni ...

Notranja vrata

Moderna notranja vrata po meri – prilagojena vam in vašemu stanovanju

Na prvem mestu pri izbiri notranjih vrat bi morali naprej upoštevati kakovost posameznih materialov. Prepričajte se, da gre za resnično trpežen material, ustrezno obdelan in zaščiten, zato da je čim bolj odporen na poškodbe. Velikokrat se za najboljšo rešitev izkažejo notranja vrata po meri. To lahko pomeni tudi izbiranje med modeli iz kataloga, nato pa izdelovalec prilagodi detajle vašemu osebnemu okusu. Rezultat so zares idealna notranja vrata – dimenzije, materiali, barve in vse druge podrobnosti tako ustrezajo predstavi, kot ste si jo zamislili.

Preverite ponudbo notranjih vrat harmonija

Masivna notranja vrata Harmonija navdušijo s preprosto elegantnostjo

V podjetju M Sora za vas ustvarjamo kakovostna lesena notranja vrata Harmonija, pri katerih je mogoča izdelava krila glede na poljubni vzorec. Pri izdelavi uporabljamo le najboljše materiale, ki poskrbijo za nadpovprečno življenjsko dobo. Vaša nova lesena notranja vrata ne bodo potrebovala zahtevnega vzdrževanja, kljub temu pa bosta ostajali njihova funkcionalnost in estetika praktično nespremenjeni. Za povrh se lahko naša lesena notranja vrata pohvalijo s tem, da je njihovo odpiranje in zapiranje praktično neslišno, zato ne bo prihajalo do nepotrebnega hrupa v prostorih. Omenimo naj še, da je mogoče izbirati med številnimi barvami oziroma med različnimi vrstami slikopleskarske obdelave. Zaupajte nam svoje želje in potrudili se bomo, da jih v celoti uresničimo.

Skriti podboji za lesena notranja vrata v minimalističnem stilu

Eden ključnih razlogov, zaradi katerih je model Harmonija resnično nekaj posebnega, se skriva v kombinaciji skritih oz. nevidnih aluminijastih podbojev in dejstva, da je krilo izdelano tako, da leži v ravnini stene. S tem dobimo izjemno moderna notranja vrata iz lesa, prilagojena po meri, oblikovana po minimalističnih oblikovalskih načelih. Nevsiljiva minimalistična estetika poskrbi, da ostaja prostor zračen, svetel in odprt, obenem pa omogoča, da pridejo do izraza tudi ostali kosi opreme.

Seveda pa so možni še mnogi drugi slogi, pri katerih postanejo kvalitete lesa, kot je vzbujanje občutka domačnosti in topline, zelo očitne. Izbira je torej v celoti prepuščena vam. Odločite se lahko za moderna lesena notranja vrata čistih linij, s skritimi tečaji in podboji, za malce bolj klasične izvedbe ali pa za rustikalni stil. Vabimo vas, da si ogledate katalog na naši spletni strani, v katerem je predstavljena naša celotna linija. Poleg modela Harmonija so tu še:

Notranja vrata Harmonija

 • Relief,
 • Ecoline,
 • Vino,
 • Provence,
 • Schönbrunn,
 • Seko, Melu, Stil,
 • Chalet,
 • Motiv, Color, Contur,
 • Plano,
 • Mozaik,
 • Apart,
 • Lino,
 • Toscana,
 • Vizija in
 • Modern.


Profesionalno izdelana notranja vrata – dimenzije po naročilu

Izkušena ekipa mojstrov iz M Sore pri svojem delu stavi na izredno natančnost in upoštevanje najstrožjih smernic kakovosti za to področje. Končni izdelek navduši celo največje strokovnjake za notranja vrata. Dimenzije pa morajo biti seveda izmerjene zelo natančno, saj bo sicer pri montaži oz. pri kasnejši uporabi prihajalo do težav. Tako vam ponujamo možnost, da za meritve na vašem domu poskrbijo naši izkušeni strokovnjaki in tako preprečite, da bi prišlo do kakršnih koli odstopanj. Za več informacij vas vabimo, da izpolnite obrazec na naši spletni strani. Glede na vaše zahteve bomo nato oblikovali informativno ponudbo, ki je povsem neobvezujoča. Na podlagi te ponudbe, bo poleg cene in roka, do katerega bi  bila možna izvedba vašega naročila, vsebovala še natančen opis vrste uporabljenih materialov, da boste lažje sprejeli končno odločitev.

vas čaka menjava VHODNih VRAT?

Oblikujte si svoja vhodna vrata kar pri vas doma z našim konfiguratorjem za vhodna vrata. Izbirajte med različnimi stili, materiali in dodatki. Ko je občutek pravi, oddajte povpraševanje in si tako odprite pot do vaših novih notranjih vrat!