KEGO d.o.o.

izdelava kartonske embalaže in grafično orodjarstvo

Darilna embalaža iz kartona za najlepši izgled vašega poklona

Darilna embalaža iz kartona je dandanes izredno popularna izbira pakiranja presenečenj, lahko bi rekli, da je kar najbolj pogosta izbira. Zanjo se odločimo, ker je naš dar v kartonu zavarovan pred udarninami in zunanjimi vremenskimi ter mehanskimi vplivi, je tudi fiksiran in tako se ne bojimo, da bi ga pomotoma poškodovali. Še posebej primerna je za zavijanje dragih izdelkov.

Prav tako je prednost, ki jo prinaša darilna embalaža iz kartona, njen čudovit izgled. Dodatne folije za zavijanje namreč niso potrebne, saj se lahko odločite za potiskan barvit karton, ki bo zagotovo očaral prav vsakega prejemnika presenečenja.

darilna-embalaza-iz-kartona


Izdelava darilnih škatel po meri pri podjetju Kego je cenovno ugodna izbira

Radi podarjate presenečenja svojim bližnjim, ali pa morda sodelavcem? Ta običaj in občutek, ki ga imamo, izvira že iz pradavnine, odkar človeštvo pomni. Je namreč način socialne interakcije, ki stke in ojača povezavo s posamezniki v naši okolici. Zanimivo je, da ga imajo tudi naši bližnji sorodniki šimpanzi in druge živalske vrste. Sklepa se, da naj bi moški v davni preteklosti ženskam podarjali stvari z namenom, da bi lažje osvojili njihova srca, poglavarji pa so z njimi nagradili uspešne posameznike. Običaj je upodobljen na mnogih zgodovinskih poslikavah in prisoten v našem vsakdanjiku. Zato je normalno, da si želimo poskrbeti za unikaten izgled našega poklona. Izdelava darilnih škatel iz kartona je tako odlična izbira.

Darila so v osnovi namenjena z dobrimi željami in so tako rekoč izredno osebne narave. Kupci imajo zatorej zelo personalizirane želje in prav je tako. Podjetje Kego se je zato odločilo v svojo ponudbo vključiti tudi izdelavo darilnih škatel iz kartona, ki vsakemu posamezniku pričarajo edinstveno presenečenje. V ospredje namreč dajejo privlačen videz, ki bo izdelku dodal prepoznavno in unikatno vrednost. Izdelujejo tudi kartonske škatle višjega cenovnega razreda, ki imajo lahko potisk ali pa so brez potiska. Sestavljene so iz lepenke sive barve in debeline približno 1,5 mm – 2,2 mmm, kaširane s papirjem, ki je navadno potiskan, odvisno od želj kupca in tako omogoča daru dodano vrednost.

izdelava-darilnih-skatel-iz-kartona

Še posebej se za izbiro takšnega pakiranja odločimo v primeru izdelkov presenečenja višjih cenovnih razredov, kot so ure, nakit, zlatniki in podobno. Poleg tega vam podjetje nudi tudi možnost nakupa vložne pene za pakiranje različnih izdelkov po vaših merah. Nakup je primeren tudi za podjetja, ki se sprašujejo kje kupiti kartonske škatle za svoje visoko vredne produkte. Omogočeno je namreč naročanje tudi v večjih količinah in ceni po dogovoru.


Se sprašujete kje kupiti kartonske škatle? Imamo rešitev za vas!

V podjetju vam nudijo več vrst kartonske embalaže v različnih velikostih za različne namene (npr. za sadje, steklenice, hrano, transport, arhiv, presenečenja in podobno). Ves karton je izdelan iz certificiranih materialov, saj je podjetju kakovost izrednega pomena in se tako ponaša s pridobljenimi standardi ISO 9001 (sistem kakovosti) in ISO 14001 (sistem ravnanja z okoljem). Poleg že vnaprej izbranih mer, je mogoče embalažo izdelati tudi čisto po vašem naročilu in željah. Izdelana je iz različnih vrst kartonov, in sicer lahko izbirate med 3-slojno valovito lepenko (KŠ, 2K, BK, MIKROVAL) ali 5-slojno valovito lepenko (K2Š, BKŠ, ED2KŠ) ali pa med sivo lepenko. Debelina, velikost in oblika embalaže ter tudi vizualna podoba bo narejena popolnoma po vaših željah in izbiri.

Na njihovi spletni strani imate tudi nekaj primerov iz ponudbe za boljšo predstavo. Vsi izdelki so skladni s predpisi Evropske Unije, izdelani iz okolju 100 % razgradljivega materiala. Prednost je predvsem tudi v zložljivosti vseh elementov, ki tako zavzamejo zelo malo prostora. Vsa proizvodnja poteka v Sloveniji in tako vam ni potrebno skrbeti za visoke stroške poštnine in dolge čakalne dobe. Zato ne odlašajte, odločite se za transportno, arhivsko ali darilno embalažo iz kartona še danes.

kje-kupiti-kartonske-skatle