V Ljubljani hitro do izdelave spletnih strani

Ljubljana se vse bolj razvija kot evropska prestolnica in tudi izdelava spletnih strani v Ljubljani ni več redkost. V mestu in okolici je kar nekaj deset podjetij, ki se ukvarjajo s storitvami digitalnega marketinga na različnih nivojih. Spletni marketing obsega veliko več od izdelave spletne strani v Ljubljani, saj je treba nagovoriti celotni slovenski trg ali širše.

izdelava spletnih strani ljubljana

Poleg izdelave strani k spletnemu marketingu spada vsaj še umeščanje strani v iskalnike, kar zahteva določeno znanje SEO, torej »search engine optimisation«. Ta pojem označuje znanje takšnega pisanja spletnih besedil in urejanja vsebin, da iskalniki stran uvrstijo visoko med rezultate iskanja na Google, Bing ali drugih. Ni pa vsaka izdelava strani tudi kakovostna in niso vsi ponudniki enako podkovani.

Ko izdelava spletnih strani v Ljubljani ni več redkost

Vsi.si je na slovenskem trgu prisoten že več kot deset let. Podjetje za izdelavo spletnih strani iz Ljubljane je do spletnega zaslužka in prepoznavnosti pomagalo že številnim spletnim podjetjem. Nekaterim svetujemo redno, drugi se oglasijo samo za določen projekt.

Naše znanje je bogato in ga vseskozi dopolnjujemo. Ustanovitelj se je učil obrti čez veliko lužo, nato pa svoje znanje prenesel na sodelavce v svojem podjetju. Sicer nismo edini, smo pa eni izmed redkih, ki že toliko časa dosegamo konstantno dobre in zanesljive rezultate. Naše stranke so zveste in izjemno zadovoljne z nami.


Pomagali smo že tako uveljavljenim slovenskim podjetjem, kot so Marles, GA kuhinje in Tosama.  Tudi če se vam zdi, da je vaše podjetje premajhno in da ne potrebujete širše prepoznavnosti, vam lahko pomagamo do še večje vidnosti v vaši okolici.

Niste nikoli razmišljali, da bi razširili doseg in vključili še kakšno drugo storitev? Mogoče vložek sploh ni tako visok, kakor si predstavljate. Naše storitve so optimizirane in popolnoma individualno prilagojene, zato tudi rezultat ne bo izostal.

izdelava spletnih strani

Najbolj kakovostna izdelava spletnih strani v Ljubljani

Naj vam izdamo nekaj načel, s katerimi zagotavljamo, da je izdelava spletnih strani v Ljubljani in širše vedno kakovostna in zanesljiva.

  • Na podlagi izkušenj in znanja spletno stran organiziramo tako, da zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. To lahko garantiramo, saj imamo resnično na stotine ur izkušenj.

  • Vedno upoštevamo, da vaše bodoče stranke, ko obiščejo vaše spletno mesto, običajno iščejo določene informacije. Redko bodo prebrali cele strani, večina pa jih bo hitro preletela. Zato vam vedno predlagamo vsebino, ki je tako vsebinsko kot vizualno pregledna, kratka in hitro opazna. Grafični elementi, kot so ikonice, fotografije in videi samo dodajo k preglednosti.

  • Dobro strukturirano spletno mesto, ki informacije predstavlja na urejen in organiziran način, je veliko uspešnejše od tistega, ki je videti kaotično ali ni intuitivno urejeno. Zaupajte nam, da bomo našli pravšnji način za vašo predstavitev.

  • Vsebina je bistvena. Slabo napisana besedila lahko hitro odženejo obiskovalce – potencialne stranke – z vašega spletnega mesta. Zelo pomembni so dobro napisani naslovi: lahko naredijo razliko med tem, ali obiskovalec prebere preostalo vsebino ali se odloči zapustiti stran. Z našo pomočjo boste lahko poskrbeli, da bo vsebina ustrezna – sveže in aktualno gradivo, kot so posodobljene informacije o izdelkih, delovni čas, spremembe cen ter novi članki na blogu – to je zgolj nekaj načinov, kako obiskovalce pritegniti in obdržati pri vas.

  • Omenili smo optimizacijo spletnih besedil za iskalnike (SEO) in trženje prek iskalnikov (SEM). To sta visoko specializirani področji in zahtevata veliko časa za učenje. Toda kampanje oziroma akcije na tem področju lahko resnično pripomorejo k veliko večji vidnosti z relativno majhnimi sredstvi.

  • Izgovorov torej ni več. Kot vidite, je tudi za mala podjetja prisotnost na spletu nujna. In ni vedno povezana z velikimi vložki. Najti morate zgolj dobrega specialista, ki obvlada svoj posel.

izdelava spletnih strani ljubljana