Sanyo masažni stoli IMPRINT


Podjetje Imprint d.o.o. je zastopnik za masažne stole svetovno znanih proizvajalcev SANYO masažni stoli, INADA masažni stoli in Interactive Health masažni stoli, ki jih med drugim odlikuje tehnologija Human Touch. To je tehnologija s človeškim dotikom - robotični sistem, ki posnema tehnike, ki jih uporabljajo maserji in profesionalni kiropraktiki za hrbet. Human Touch tehnologija vam nudi gnetenje, valjanje ter gretje. Ko boste enkrat začutili delovanje Human Touch tehnologije, boste hitro pozabili na to, da vas masira blazina in ne človeška roka (Interactive Health - HT-7450, Masažna blazina HT-1470 ...).

Sanyo masažni stoli posnemajo antigravitacijsko pozicijo, kar omogoča globinsko masažo. Z masažnim stolom Sanyo se boste maksimalno sprostili, mišice vam bodo hvaležne, vi pa boste navdušeni nad njegovim masiranjem.

Masažni stoli več povezav:


Masažni stoli Inadaso v videzu zelo izpopolnjeni, upravljate pa ga lahko z vgrajenim večjim joystickom. Masažni stol se tako prilagodi vaši obliki hrbtenice pa tudi celotnemu telesu. Inada masažni stoli: