Shiatsu masaža IMPRINT


Si želite masaže vsak dan in kadarkoli. Naši masažni stoli vam lahko nudijo vse to in še več. Masažni stoli simulirajo naslednje masaže:

Masaža hrbta je tisti del telesa, ki ga masiramo z gnetenjem. Le-to sprošča in razteza mišice, ki so napete, izboljšuje krvni obrok ter vsrka in izloči odpadne snovi iz telesa. To lahko dosežete tudi z našimi masažnimi stoli.

Masaža stopal ali refleksologija je tehnika masaže, kjer se masira refleksne točke na stopalih (glavobol pozdravimo s pritiskom na nožni palec). Primerni za refleksologijo so masažni stoli Sanyo. Masaža nog deluje zelo sproščujoče na zdravje in telo.

Japonska beseda shiatsu pomeni pritiskanje s prsti (»shi« prsti, »atsu« pritisk). Shiatsu masaža - ob pritisku na akupresurne točke se sprostijo energijske blokade, tako se pomiri živčevje, ravnovesje in skladnost telesa se uravna, kar povzroči poživitev cirkulacije. Pospeševanje cirkulacije v telesu in sproščanje napetosti v hrbtu in hrbtenici lahko dosežete z masažnimi stoli in široke ponudbe podjetja Imprint d.o.o..