Hostel Park, Ljubljana - Za popotnike in mlade po srcu

Hostel Park, Ljubljana | Le korak od starega mestnega jedra

Hostel se nahaja v dveh nadstropjih hotela Park, tik ob vstopu v staro mestno jedro slovenske prestolnice Ljubljana. Hostel Park je sodobno urejen in ponuja popotnikom vse, kar je zanje pomembno: leži zelo blizu glavne železniške in avtobusne postaje ter postaj mestnega prometa in le nekaj korakov proč od starega mestnega središča, ki se imenuje Stara Ljubljana. Hostel Ljubljana je torej v središču vsega dogajanja, ki ga ponuja prestolnica Ljubljana, hkrati pa omogoča miren spanec.

Hostel Park

Park hostel Ljubljana | Udobje, kakovostna ponudba in ugodna cena

Hostel Park v Ljubljani je eden najbolj gostoljubnih hostlov v Sloveniji. Gostom so na voljo dvo-, tri- in štiriposteljne sobe. Za tiste, ki želijo več zasebnosti, je najustreznejša dvoposteljna ali štiriposteljna soba, ki ima svojo kopalnico in stranišče. Hostel Park ima tudi dvo-, tri- in štiriposteljne sobe brez prhe s skupno kopalnico na hodniku. Vsem gostom Hostel Park nudi tudi brezplačen dostop do interneta in samopostrežno pralnico perila, tako da bodo popotniki lahko odšli na pot spočiti in sveži.

Hostel Park, Ljubljana | Uživajte v mestnem vrvežu in kulturi

Brez dvoma je velika prednost, ki jo popotnikom in ostalim gostom nudi Hostel Ljubljana Park, tudi bližnji park, po katerem je hostel dobil ime. V njem se lahko ohladite v senci, preberete knjigo ali pa se udeležite kakšne prireditve, ki jih tu ne manjka. Hostel Park Ljubljana je tesno povezan s kulturnimi dogodki v naši prestolnici, saj 'diha' z različnimi glasbenimi, plesnimi, gledališkimi in drugimi prireditvami v Ljubljani.

Še več informacij dobite na naši spletni strani!