Kje izdelti spletno stran? | Kako poteka izdelava spletne strani?

Profesionalna izdelava spletnih strani, ki navdušujejo

Če želite izstopati na trgu, je vidnost vašega podjetja na spletu ključnega pomena za to, da stranke opazijo vašo dejavnost in storitve, ki jih nudite. Pri tem je pomembno, da je izdelava spletne strani profesionalna in moderna, saj je taka internetna stran pregledna, privlačna in uporabniku prijazna. Pri grafičnem oblikovanju je treba upoštevati aktualne trende. Pomembno je, da so informacije predstavljene na pregleden in enostaven način ter da obiskovalec ni preveč »bombardiran« z informacijami, prevelikim številom povezav in pop-up oken, s kričečimi barvami … Sam izgled spletne strani je eden izmed ključnih dejavnikov za vaš uspeh na spletu. Privlačno oblikovano spletno mesto privablja stranke in navzven kaže pozitivno podobo podjetja. Pomembna je tudi hitrost strani, saj danes pričakujemo želene informacije v trenutku, dolgotrajno nalaganje slik ali podstrani pa je moteče in odbijajoče. Trendi spletnega oblikovanja se iz leta v leto spreminjajo, zato je pomembno, da to zaupate strokovnjakom, ki dobro poznajo vse novosti in vedo, kako mora biti izdelana in oblikovana spletna stran, da bo privlačila stranke. V podjetju Vsi.si delujemo na trgu izdelave internetnih strani že več kot petnajst let. V tem času smo pridobili ogromno znanja in izkušenj. Imamo ekipo kreativnih in motiviranih sodelavcev, ki so visoko strokovno usposobljeni za delo v vseh fazah izdelave spletne strani, njene optimizacije in priprave internetnih marketinških strategij in akcij. Sodelovanje z nami vam bo garantirano pomagalo priti na vrh vseh najpomembnejših spletnih iskalnikov, posledično pa se bo povečal vaš spletni donos. Za vaše podjetje bomo izdelali atraktivno in funkcionalno spletno stran, ki bo privlačila obiske in vam prinesla veliko več strank kot doslej. Če imate že obstoječo spletno stran, jo lahko prenovimo in izboljšamo, specializirani pa smo tudi za izdelavo spletnih trgovin. O tem, da smo pri svojem delu uspešni, pričajo številna ugledna podjetja, ki smo jim že pomagali na vrh – in še vedno ostajajo na vrhu.

Izdelava spletne trgovineIzdelava spletne strani


Kako izdelati spletno stran, da bo postala magnet za obiskovalce?

V podjetju Vsi.si izdelujemo spletne strani v različnih urejevalnikih, največkrat v Wordpressu ali SolCMS, ki je produkt našega lastnega znanja. Katerega izbrati? Vsi urejevalniki, v katerih delamo, so kakovostni in preverjeni – in prav vsak ima svoje prednosti. Tako Wordpress kot SolCMS sta primerna za izdelavo spletnih strani vseh vrst, od zahtevnih spletnih trgovin do preprostih blogov. Ne glede na to, za katerega se boste odločili, je pomembno to, da bo vaša spletna stran izdelana v skladu z aktualnimi smernicami in trendi ter da bo dobro optimizirana – za oboje bomo poskrbeli mi. Ko bo vaša spletna stran izdelana, boste lahko vanjo sami dodajali poljubne vsebine, slike, ustvarjali podstrani in podobno.


Izdelava spletne strani v Wordpressu

Wordpress je priljubljena platforma, ki omogoča brezplačno izdelavo različnih spletnih strani, od preprostejših do najzahtevnejših. Katere so njegove prednosti? Internetne strani, izdelane v Wordpressu, imajo profesionalen izgled, kar povečuje ugled vašega podjetja. Sama uporaba Wordpressa je preprosta, saj omogoča enostavno izdelavo spletne strani in dodajanje novih vsebin na nezahteven način. Če izdelujete stran v Wordpressu in želite privabiti na svojo spletno stran čim več novih obiskovalcev in potencialnih strank, morate imeti tudi nekaj znanja. Pri tem je treba paziti na številne podrobnosti, ki so strokovnjakom, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih mest, že dobro poznane. Imejte v mislih, da ima konkurenca, ki je korak pred vami, dobro grafično oblikovano in optimizirano spletno stran. Poleg tega mora biti slednja prilagojena tudi za pametne mobilne naprave. Znanja na področju izdelave internetnih strani ne morete pridobiti čez noč, večina ljudi pa nima časa, da bi se ob lastnem poslu poglobljeno ukvarjala še s kakovostno izdelavo spletnih strani. Če nimate zadostnega znanja na tem področju, vam svetujemo, da se odločite za sodelovanje s strokovnjaki, ki imajo potrebno znanje in izkušnje. V podjetju Vsi.si je izdelava spletnih strani v Wordpressu hitra in cenovno ugodna. Naš cilj, ki ga bomo dosegli z usposobljeno ekipo strokovnjakov, je, da vaša stran izgleda privlačno in sodobno ter se ob iskanju po ključnih besedah v Googlu znajde na vrhu zadetkov.


Izdelava spletne strani v SolCMS

Druga možnost, ki jo ponujamo, je izdelava internetne strani z našim lastnim urejevalnikom vsebine SolCMS. Gre za platformo, ki smo jo razvili z mislijo na uporabnika – pomembno nam je bilo, da je urejevalnik enostaven za uporabo, intuitiven in brezhibno delujoč. V njegov razvoj smo vložili veliko znanja, ki smo ga pridobili pri svojem delu in ga nenehno nadgrajujemo v skladu z aktualnimi trendi. SolCMS je zasnovan tako, da omogoča ustvarjanje spletnih strani, ki bodo dosegale najboljše pozicije na spletnem iskalniku Google. Slednji je že dolgo časa najbolj priljubljen brskalnik na svetu, po katerem išče največ spletnih uporabnikov. Rezultati na prvi strani Googla veljajo za najbolj relevantne, zato podjetja tekmujejo med seboj pri zasedanju najvišjih pozicij. SolCMS smo razvili na osnovi ogrodja Laravel, ki omogoča ustvarjanje učinkovitih in elegantnih rešitev tako na vizualnem delu spletnega mesta, kot na njegovem zadnjem delu, v kodi. Pohvalimo se lahko tudi s tem, da so spletna mesta, izdelana z našim lastnim urejevalnikom SolCMS nadpovprečno hitra, kar potrjujejo analize hitrosti, opravljene z Googlovim vgrajenim orodjem.

Izdelava spletnih strani in njihovo delovanje


Kako poteka izdelava internetnih strani pri nas?

Ekipa strokovnjakov podjetja Vsi.si je tim, ki mu lahko zaupate. Izdelava internetnih strani je pri nas razdeljena v več faz in nikoli ne ponujamo samo polovičnih ali kratkotrajnih rešitev, temveč se projektom posvetimo celostno. Usposobljeni smo za ustvarjanje najprivlačnejših grafičnih rešitev in tekstovnih vsebin. Obvladamo področje digitalnega marketinga in znanje vseskozi nadgrajujemo. Poleg tega smo strankam na voljo z vso tehnično podporo, ki jo potrebujejo. Z našo pomočjo se bo povečal organski obisk vaše spletne strani, saj bomo izdelali učinkovito strategijo za njeno optimizacijo. Vaša spletna stran pa bo izgledala sveže, mladostno in moderno.

Kako pa pravzaprav poteka naše delo? Ne glede na velikost projekta, ga vedno razdelimo na več poglavitnih faz, za katere so zadolženi posamezni člani naše ekipe. Najprej analiziramo vašo ciljno skupino ter konkurenco in izluščimo poglavitne ključne besede, ki vas bodo pripeljale na najvišje pozicije na Googlu. Veliko časa namenimo načrtovanju grafične podobe vaše internetne strani, saj želimo, da bo spletna stran kar najbolj privlačna za obiskovalce ter potencialne stranke. V mislih imamo uporabnika in njegovo čim boljšo izkušnjo ob brskanju po spletnem mestu. Zavedamo se, da je trg že preplavljen z ogromno različnimi spletnimi stranmi, vendar vam garantiramo, da so naše spletne strani in spletne trgovine izdelane tako, da izstopajo iz sivega povprečja.

Sledita fazi oblikovanja in izdelave, kjer se osredotočamo na ustvarjanje sodobne spletne strani, ki bo funkcionalna, estetska, varna in zanesljiva. Če že imate internetno stran, ki pa je zastarela in potrebuje korenito osvežitev, posodobimo vaš logotip in poskrbimo za celostno grafično podobo, ki bo privlačna in v koraku s časom. Vsebine, ki se nahajajo na vaši stari spletni strani, prenesemo na novo spletno stran. Pri oblikovanju spletnega mesta upoštevamo vaše želje in se prilagajamo vašim zahtevam in potrebam. Skupaj določimo, kako bo spletna stran strukturirana, katere barve bodo v ospredju in kaj želimo sporočiti z njenim videzom – to je tesno povezano s samo dejavnostjo vašega podjetja. Skupaj določimo tudi, katere module bomo dodali spletni strani, lahko se odločite npr. za e-novice ali spletno trgovino.

Sledi faza optimizacije, v kateri naša ekipa izkušenih tekstopiscev poskrbi za izdelavo vseh optimiziranih on-site in off-site vsebin, s katerimi bo vaša stran vedno na vrhu Googla. Spletno stran v nadaljevanju redno vzdržujemo, saj moramo nenehno skrbeti za dodajanje novih SEO vsebin, za zagotavljanje njene varnosti in hitrosti. Naše stranke se lahko kadar koli obrnejo na nas za nasvet ali pomoč – zanje si vedno z veseljem vzamemo čas.